ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν τα αδέρφια διαφωνούν...

Όταν τα αδέρφια διαφωνούν...

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή βρε παιδί μου, να διαφωνούν τα αδέρφια και μάλιστα δημόσια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά τον μικρό τελικό του Σούπερ Καπ στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εμείς πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Λάθη κάνουν όλοι. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είναι πέρα από τις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε το πλάνο μας. Για τη σημερινή διαιτησία, κάνουν κι αυτοί προετοιμασία. Ίσως είχαν κάποιο ραντεβού και βιάζονταν να φύγουν. Από τη στιγμή που η διαιτησία δεν είναι επαγγελματική, λογικό είναι. Μπορεί να έχουν κάποιες άλλες ασχολίες, σου λέει αν μπει τρίποντο και πάει παράταση το ματς, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οπότε, δεν μπορώ να κρίνω».

Εντάξει ο άνθρωπος είχε παράπονα και τα εξέφρασε...

Λίγα 24ωρα μετά όμως έρχεται ο αδερφός του ιδιοκτήτης του σάιτ της αλήθειας και γράφουν στην ιστοσελίδα αυτή, για την... υγεία που βγάζει το ελληνικό μπάσκετ!

Για το πόσο έχει «καθαρίσει» αυτό το μπάσκετ και πόσες ομάδες υπάρχουν οι οποίες διεκδικούν ξαφνικά πρωτάθλημα...

Τώρα πως γίνεται να εκθειάζει την υγεία του αθλήματος, αλλά στο πρώτο επίσημο ματς μεταξύ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού να υπάρχουν... σποντάρες για τη διαιτησία, είναι άλλο θέμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ