ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και με Ναβάρο στο 4.00!

Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και με Ναβάρο στο 4.00!

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα και τη διαιτητική σφαγή από την ΑΕΚ στο Φάληρο, αναζητεί αντίδραση και οι παίκτες του θρύλου θέλουν να δείξουν χαρακτήρα νικητή μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν αγωνιστικές απαντήσεις πάνω στο χορτάρι. Πάντως, με δεδομένο ότι θα υπάρξει και ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» περιμένουμε «σφιχτό» παιχνίδι κυρίως στο πρώτο 45λεπτο. Η ισοπαλία στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.06!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζει κινήσεις με στόχο να διορθώσει την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του «τριφυλλιού» στο transition. Οι «πράσινοι» δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ κι αυτό φάνηκε και με τον Παναιτωλικό που λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω κάτω την περασμένη Κυριακή. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ντέρμπι 0-1 σε απόδοση 2.35!

Εξαιρετικά στοιχεία δείχνει ο Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός μαζί με τον Γιώργο Μασούρα θα πλαισιώσουν την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και είναι ικανοί να αναστατώσουν την «πράσινη» άμυνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αμφότεροι δημιούργησαν αρκετά προβλήματα και στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Η επιλογή να σκοράρει ο Φραν Ναβάρο οποιαδήποτε στιγμή είναι σε απόδοση 4.00.  

Παραδοσιακά στα «αιώνια» ντέρμπι η αγωνιστική ένταση δεν απουσιάζει. Αναμένουμε μεγάλες μάχες και μέσα στο κουτί προκειμένου ένα από τους δύο μονομάχους να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.75.   

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ