ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευρωπαϊκό παρολί στο 10,81

Ευρωπαϊκό παρολί στο 10,81

Τέσσερα σημεία συνθέτουν το παρολί του Σαββάτου (13/1/24) συνολικής απόδοσης 10,81 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι από όλη την Ευρώπη. Έχουμε εντοπίσει εμείς τα σημεία εκείνα που μας έκαναν κλικ για να συνθέσουμε την τετράδα μας.

Το παρολί του Σαββάτου (13/1/24) ανεβαίνει στο 10,81, οπότε πάμε να δούμε την ανάλυση των σημείων μας.

Ανόρθωση - ΑΕ Λεμεσού (19:00)

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση, η οποία δεν έπαιξε καλά στόχος σήμερα είναι να επιστρέψει στις καλές τις εμφανίσεις. Η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Εθνικό Άχνας για να επιστρέφει στο μείον δύο από την κορυφή. Η ΑΕΛ έχασε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Μάλιστα, στα τελευταία 8 παιχνίδια αντιμετώπισε 6 φορές ομάδες που διεκδικούν θέση στην πρώτη εξάδα ή και το πρωτάθλημα και μέτρησε 6 ήττες.

Η Ανόρθωση θα πάρει τον έλεγχο του αγώνα και θα προσπαθήσει να «πνίξει» την αντίπαλο με σκοπό τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Πιστεύουμε ότι θα δούμε αρκετά γκολ στον σημερινό αγώνα. Το over 2,5 έχει απόδοση 1,75.

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Στις νίκες επέστρεψε η Νιουκάστλ έπειτα από 4 ματς (0-1-3), καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σάντερλαντ στο FA Cup και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ συλλόγων μετρά 3 διαδοχικές νίκες και μάλιστα έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα ματς. Στα θετικά είναι και η επιστροφή του πολύτιμου Ντε Μπρόινε, ο οποίος μοίρασε ασίστ με το καλημέρα στο 5-0 επί της Χάντερσφιλντ για το FA Cup

Η Σίτι παίζει ξανά με βάση τις δυνατότητες της και η αλήθεια είναι πως έχει το know how να περάσει από την έδρα των γηπεδούχων. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό σε απόδοση 1,72 στην Novibet.

Λαμία - Πανσερραϊκός (20:00)

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα της στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, η Λαμία τα πήγε εξαιρετικά, καταφέρνοντας να μην ηττηθεί (2-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να κερδίσει τον Ολυμπιακό (1-0) και να έρθει ισόπαλη στην έδρα του ΟΦΗ (1-1). Ο Πανσερραϊκός μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ νωρίτερα ήρθε ισόπαλος με την Κηφισιά (1-1), για τη Stoiximan Superleague. Οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλές και ευθύνη γι’ αυτό έχουν και οι απουσίες. Επιθετικά στέκεται καλά και καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα, όμως τα αμυντικά κενά κοστίζουν.

Η λογική λέει πως θα δούμε ένα παιχνίδι όπου η Λαμία θα έχει τα ηνία, όμως ευκαιρίες θα κάνει και ο Πανσερραϊκός. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε γκολ, αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ. Συνεπώς, θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,91 στο παρολί του Σαββάτου (13/1/24).

Μπέτις - Γρανάδα (22:00)

Η Μπέτις γνώρισε αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο από την Αλαβές (0-1) σε ένα παιχνίδι στο οποίο η εικόνα της ήταν κάτω του μετρίου. Κρατάμε το γεγονός πως ήταν η δεύτερη φορά που έχασε φέτος δύο σερί ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα... λύγισε στο 90+6’ στη Θέλτα (1-2), πρώτη ήττα έπειτα από 13 αγωνιστικές! Η Γρανάδα πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» επί της Κάντιθ στο πρωτάθλημα με 2-0, το πρώτο έπειτα από 15 αγωνιστικές! Μείωσε στο «-5» από τις θέσεις σωτηρίας.

Η Μπέτις είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά είναι άγνωστο αν και πόσο την έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Η Γρανάδα από την άλλη, «παίζει τα ρέστα της» σε κάθε ματς πλέον. Επίσης, βρήκε δίχτυα στις 3/4 επισκέψεις στο «Βιγιαμαρίν» σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί που η γηπεδούχος μετράει 3/3 G/G ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Θα πάμε, λοιπόν στο Goal/Goal σε απόδοση 1,95 στη Novibet.

Το Παρολί του Σαββάτου (13/1/24) - BetMarket Επιλογές

13/1, 13:30 ΚΥΠ1 Ανόρθωση - ΑΕ Λεμεσού: Over 2,5 @ 1,74

13/1, 18:00 ΑΓΓΠ Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι: 2 @ 1,72

13/1, 19:00 ΕΛΛ1 Λαμία - Πανσερραϊκός: 2-3 γκολ @ 1,91

13/1, 21:45 ΙΣΠ1 Μπέτις - Γρανάδα: Goal/Goal @ 1,95

 

ΣΧΟΛΙΑ