ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκοράρει στο 3.75 ο Ναβάρο και περνάει σαν Θρύλος!

Σκοράρει στο 3.75 ο Ναβάρο και περνάει σαν Θρύλος!

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στη Λεωφόρο, είναι αποφασισμένοι να κλείσουν στόματα και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ με δεδομένο ότι σε κάθε ματς βλέπουν την διαιτησία να τους αδικεί είναι πεισμωμένοι και φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις πάνω στο χορτάρι. Περιμένουμε πάθος και αγωνιστική ένταση από τους «ερυθρόλευκους» και ο Καρβαλιαλ έχει καταστρώσει πλάνο νίκης παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει. Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού με μια ομιλία γεμάτη ψυχολογικές ντόπες θέλησε να φτιάξει τους ποδοσφαιριστές του. Απόδοση 2.35 η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.   

 

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 1-1 στη Λεωφόρο παγίδεψαν για μεγάλο διάστημα τον Παναθηναϊκό και τώρα θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά. Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ παίζουν επιθετικά και αφήνουν μεγάλα κενά στην άμυνα. Αυτά θα τα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης 1-0 σε απόδοση 1.90.

 

Μοναδική Προσφορά* για το ντέρμπι «αιωνίων»

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δύο φετινά ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες πέρασαν από το 1-1. Το πρώτο στο πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το σκορ ήταν 1-1, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε και την περασμένη βδομάδα στη Λεωφόρο. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κοστολογείται σε απόδοση 1.95.

 

Με την απουσία του Ελ Αραμπί το βάρος στην επίθεση θα πέσει στον Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός βρήκε δίχτυα κόντρα στην Κηφισιά και διαθέτει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Anytime σκόρερ Φραν Ναβάρο σε απόδοση 3.75 στο μεγάλο ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ