ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νάπολι - Φιορεντίνα: Τα προγνωστικά του αγώνα

Νάπολι - Φιορεντίνα: Τα προγνωστικά του αγώνα

Στο Σούπερ Καπ της Ιταλίας συμμετέχουν τέσσερις ομάδες και η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε μορφή final 4. Στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθεί η Νάπολι με τη Φιορεντίνα, ενώ στον δεύτερο (19/01) υπάρχει το παιχνίδι της Ίντερ με τη Λάτσιο.

Παράγοντας έδρα δεν υπάρχει, καθώς τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Κατάρ, ενώ οι ημιτελικοί είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.

Προγνωστικά: Νάπολι - Φιορεντίνα

Ανάλυση Νάπολι

Η Νάπολι δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και φαίνεται πως η επιλογή Ματζάρι για τον πάγκο ήταν λάθος. Την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε μεν να κερδίσει την ουραγό Σαλερνιτάνα (2-1), αλλά αυτό έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αφού πρώτα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Πριν από αυτή τη νίκη, είχαν προηγηθεί τέσσερα παιχνίδια (0-1-3), στα οποία όχι απλά δεν κέρδισε, αλλά δεν βρήκε καν δίχτυα. Στο συνολικό ντεφορμάρισμα, εκτός των άλλων, οφείλεται και η απουσία των Οσίμεν και Ανγκουίσα για το Κόπα Άφρικα 2024.

Ανάλυση Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα έχει μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της (7-3-1), εκ των οποίων τα δύο ήταν για το Κύπελλο Ιταλίας και για να καταφέρει να τα κερδίσει χρειάστηκε τα πέναλτι. Γενικότερα, είναι ομάδα που παίζει κλειστά στην άμυνα και επιτίθεται αρκετά με αντεπιθέσεις, ενώ εκμεταλλεύεται και στις στημένες φάσεις. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανοίγονται και απειλούν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στην αρχή το πλάνο τους είναι αναγνωριστικό και χωρίς πολύ ρίσκο. Όσον αφορά τους αριθμούς, πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους είχαν Under 1.5 γκολ.

Νάπολι - Φιορεντίνα: Προγνωστικά

Μπορεί το σχήμα της Νάπολι να είναι ευέλικτο, όμως το κλειστό πλάνο της Φιορεντίνα δεν δίνει πολλά περιθώρια δράσης στον αντίπαλο. Οι Ναπολιτάνοι δε δείχνουν ικανοί να καθορίσουν τον ρυθμό του αγώνα, συνεπώς περιμένουμε από τη Φιορεντίνα να έχει τον έλεγχο κι έτσι το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και χωρίς πολύ υψηλό ρυθμό.

Με Οσίμεν ή χωρίς, η Νάπολι είναι επικίνδυνη επιθετικά κι έτσι το κλειστό παιχνίδι των «Βιόλα» είναι δεδομένο. Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, το πιο πιθανό αποτέλεσμα μοιάζει να είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.35, στη Fonbet.

Νάπολι - Φιορεντίνα: Betmarket επιλογές

18/01, 21:00 Νάπολι – Φιορεντίνα: Χ @3.35

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ