ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ειδικό στο Άρης – Ολυμπιακός

Με ειδικό στο Άρης – Ολυμπιακός

Το Άρης - Ολυμπιακός είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Stoiximan Superleague και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Άρης - Ολυμπιακός

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime (20:30)

Ανάλυση Άρης

Ο Άρης έρχεται στο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκλεισαν την ΑΕΚ, όμως για να γίνει αυτό χρειάστηκαν τα πέναλτι, συνεπώς εκτός από ενθουσιασμός, υπάρχει και κόπωση.

Στα τρία τελευταία ντέρμπι, είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο και αυτό περιμένουμε να δούμε και σήμερα. Ο Άκης Μάντζιος επιλέγει ένα κλειστό σχήμα, χωρίς επιλογές ρίσκου στο αμυντικό μισό, ενώ επιθετικά επιλέγει συνήθως το άμεσο παιχνίδι, με την ομάδα να είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Σχετικά με τις απουσίες, εκτός θα είναι ο Μπράμπετς, με τον Ρόουζ να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, στη διαδικασία των πέναλτι κι έτσι πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με απογοήτευση και κόπωση. Τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Καρβαλιάλ κι έτσι δεν είναι απίθανο ακόμη και να αποχωρήσει, αν δεν κερδίσει σήμερα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Μπορεί να καταφέρνει να ελέγχει κάποιες φορές τον ρυθμό και να έχει την κατοχή, όμως επιθετικά είναι κάπως φλύαρος και στηρίζεται κυρίως σε προσωπικές ενέργειες.

Όσον αφορά την επίθεση, έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, καθώς εκτός του διεθνή Ελ Κααμπί, είναι τραυματίας ο Ελ Αραμπί και αμφίβολος ο Ναβάρο, οπότε διαθέσιμος επιθετικός είναι μόνο ο Γιόβετιτς.

Άρης - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Μπορεί να ο Άρης να είναι πιο φορμαρισμένος, όμως το φαβορί παραμένει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες σήμερα, την ώρα που ο Άρης μπορούμε να πούμε πως θα έχει στο μυαλό του και το παιχνίδι της Τετάρτης (24/01) για το Κύπελλο. Βέβαια, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παίξουν κλειστά και να μη δώσουν χώρους στον αντίπαλο, ενώ είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Με τον Ολυμπιακό να ελέγχει τον ρυθμό και να προσπαθεί συχνά να επιτεθεί, η λογική λέει πως θα πλησιάσει την αντίπαλη εστία περισσότερο απ' ότι ο Άρης που κυρίως χτυπά με αντεπιθέσεις. Συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να έχει περισσότερα κόρνερ από τον Άρη, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.72, στη Stoiximan στα ειδικά στοιχήματα.

Άρης - Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

21/01, 20:30 Άρης – Ολυμπιακός: Περισσότερα κόρνερ ο Ολυμπιακός @1.72

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ