ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη Βόλου - Άρης: Τα προγνωστικά του αγώνα

Νίκη Βόλου - Άρης: Τα προγνωστικά του αγώνα

Ακολουθεί η ανάλυση και τα μελετημένα προγνωστικά.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Νίκη Βόλου - Άρης

Ανάλυση Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου μπορεί να... άντεξε για 90 λεπτά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να βρισκόταν πίσω στο σκορ μόνο με 1-0, όμως στις καθυστερήσεις λύγισε και δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα. Το σκορ του πρώτου αγώνα μειώνει σημαντικά τις ελπίδες της και την κάνει να ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα, οπότε ίσως δει το σημερινό παιχνίδι με άλλη οπτική, δηλαδή ως ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Superleague 2.

Επιπλέον, η ομάδα βρίσκεται σε βαρύ πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του αρχηγού, Παύλου Κυριακίδη.

Ανάλυση Άρης

Ο Άρης μπορεί να άργησε, όμως κατάφερε να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και να μετατρέψει τον επαναληπτικό σε μια... τυπική διαδικασία. Το θέμα είναι πως εμφάνισε κάποια σημάδια κόπωσης, ακόμη και στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/01), όπου κέρδισε την Κηφισιά (0-1), χωρίς όμως να ανεβάσει ρυθμό. Συνεπώς, περιμένουμε και εδώ να παίξει χωρίς υψηλό ρυθμό, κάνοντας μάλιστα ροτέισον κι έχοντας ως σκοπό να τελειώνει με το παιχνίδι αναίμακτα.

Σήμερα, η λογική λέει πως θα δούμε εκ νέου ροτέισον, καθώς υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Βέβαια, την τελευταία φορά που έγινε αυτό και ο Άκης Μάντζιος έκανε εκτεταμένο ροτέισον, ο Άρης κέρδισε με 0-4 τον Παναιτωλικό.

Νίκη Βόλου - Άρης: Προγνωστικά

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το μεγάλο φαβορί έχει ένα μεγάλο υπέρ του προβάδισμα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι διαφορετικό από το πρώτο, καθώς ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση χωρίς να... ιδρώσει. Θα έχει μεν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν περιμένουμε να παίξει επιθετικά, αλλά περισσότερα να κάνει διαχείριση.

Στοιχηματικά, εφόσον περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς υψηλό ρυθμό και μια αναμέτρηση που θα είναι περισσότερο μια... τυπική διαδικασία, η λογική λέει πως δεν θα δούμε ένταση. Συνεπώς, θα επιλέξουμε τις κάρτες και την επιλογή Under 3.5 κάρτες, που προσφέρεται σε απόδοση 2.20, στη Stoiximan.

Νίκη Βόλου - Άρης: Betmarket επιλογές

 

19:00, Νίκη Βόλου - Άρης: Under 3.5 κάρτες, σε απόδοση 2.20

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ