ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είναι, δεν αλλάζει και τους τρομάζει στο 4.30!

Θρύλος είναι, δεν αλλάζει και τους τρομάζει στο 4.30!

 

Άλλη μια νίκη θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) στο πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου στη SuperLeague.

 

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει απτόητη και απόλυτη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Ισπανός τεχνικός. Πέντε αγώνες, ισάριθμες νίκες με αυτόν στον πάγκο και μάλιστα οι δύο τελευταίες ήρθαν με… θρυλική ανατροπή!

 

Μετά το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν με αντίστοιχο τρόπο και στο Αγρίνιο (1-2) ανατρέποντας μέσα σε λίγα λεπτά (72’ και 79’) το προβάδισμα του Παναιτωλικού, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα και το πείσμα τους να κυνηγήσουν τον τίτλο ως το τέλος.

 

Τώρα ακολουθεί το ματς με τον Βόλο στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου, με στόχο την 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την παραμονή σε κοντινή απόσταση από τους ανταγωνιστές στην κατάταξη ενόψει της σέντρας στα Playoffs όπου θα κριθεί ο τίτλος κι ενώ ακολουθεί η πρώτη μάχη-πρόκληση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του ConferenceLeague.

 

Οι Θεσσαλοί μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό (3-1) ανέβηκαν στους 20 βαθμούς και πήραν βαθιά ανάσα, καθώς ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση, ωστόσο απέναντι στον Ολυμπιακό τα βρίσκουν σκούρα.

 

Οι Πειραιώτες έχουν 8 νίκες σε 11 αγώνες με τον Βόλο που τους ανάγκασε σε ισοπαλία στον πρώτο γύρο (2-2), κάτι που αποτελεί κίνητρο για νίκη-ρεβάνς. Το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 είναι σε απόδοση 2.15.

 

Βασικό όπλο στο σερί επί ημερών Μεντιλίμπαρ είναι ο «καυτός» Ελ Καμπί που «χτύπησε» και στο Αγρίνιο με γκολ και μάλιστα νικητήριο για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ασφαλώς τα 8 γκολ του Μαροκινού σε αυτό το διάστημα είναι οδηγός για να τον εμπιστευτούμε ξανά με… κλειστά μάτια και γιατί όχι για σκόρερ δύο τερμάτων. Να σκοράρει 2+ γκολ ο Ελ Καμπί προσφέρεται σε απόδοση 4.33.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

 

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ