ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Καυτός» Ποντένσε στο 3,75 τον οδηγεί στο όνειρο της ανατροπής

«Καυτός» Ποντένσε στο 3,75 τον οδηγεί στο όνειρο της ανατροπής

Ο Θρύλος παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00) στη Σερβία.

Η σκληρή πραγματικότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση υπέρ του, όμως πόσες φορές κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά, να «γκρεμίσει» τη λογική και να εκπληρώσει όνειρα που για άλλους παραμένουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας; Ο Θρύλος ετοιμάζεται για μία μεγάλη μάχη (22:00) στο ουδέτερο γήπεδο της Μπάτσκα Τοπόλα και θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για μία ιστορική ανατροπή.

Δεν αμφιβάλλει κανείς, το βαρύ 4-1 του πρώτου αγώνα φέρνει την Μακάμπι σε θέση απόλυτου φαβορί, όμως είναι ξεκάθαρο πως αυτό το σκορ δεν αποτυπώνει τη δυναμική και την ποιότητα των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά τα λάθη του, όμως ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα μαζί με τους διψασμένους και συγκεντρωμένους παίκτες του. Με σοβαρότητα και σωστό τακτικό πλάνο, ο Θρύλος μπορεί να κερδίσει, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 2.35.

Όπως είναι προφανές, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, που θα του επιτρέψει να ανέβει ψυχολογικά και, το κυριότερο, να προσθέσει άγχος σε μία ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία από δύσκολες καταστάσεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ετσι, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός γκολ μέχρι το 28ο λεπτό, που συνοδεύεται με απόδοση 1.76.

Τέλος, ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πολλά από τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο εκρηκτικός εξτρέμ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα στο πρώτο ματς και γενικά βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αποτελώντας μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Είναι δεδομένο πως ο Ποντένσε θα πάρει πολλές πρωτοβουλίες και το ενδεχόμενο να σκοράρει - τουλάχιστον – μία φορά βρίσκεται σε απόδοση 3.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ