ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ευρωπαϊκό αέρα για την νίκη και τον διπλασιασμό ο Θρύλος!

Με ευρωπαϊκό αέρα για την νίκη και τον διπλασιασμό ο Θρύλος!

Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός με τις δάφνες της θρυλικής πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League είναι έτοιμος να υποτάξει και τον ΠΑΟΚ στο… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30) στο ντέρμπι τίτλου των Playoffs!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στον έβδομο ουρανό μετά την ιστορική επιτυχία εις βάρος της Φενέρμπαχτσε, πανηγυρίζοντας μέσα στην Πόλη μια επική και παλικαρίσια πρόκριση στους «4» του Conference League!

Ο Θρύλος ήταν «λιοντάρι» στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και ύψωσε το «ερυθρόλευκο» λάβαρο στην Πόλη για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του πρόκριση σε ευρωπαϊκό ημιτελικό έχοντας μπροστά του τα ιστορικά παιχνίδια με την Άστον Βίλα, με φόντο την ακόμα πιο ιστορική πρόκριση στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας!

 

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

 

Αναμφίβολα η πρόκριση δια χειρός του «κέρβερου» Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος σταμάτησε τρεις φορές τους παίκτες της Φενέρ στη διαδικασία των πέναλτι έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία όλων στα ύψη, ωστόσο ζητούμενο είναι η άμεση προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα και το καθοριστικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για τα Playoffs στην κούρσα με φόντο τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες με 63 βαθμούς θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή, έχοντας αγώνα λιγότερο, όπως και ο «δικέφαλος» καθώς το ντέρμπι της Τούμπας την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών προημιτελικών και η νίκη είναι απαραίτητη μέσα σε μια εορταστική και… ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα! Ο θρίαμβος του Θρύλου στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ο ΠΑΟΚ (67 βαθμοί) σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό αποκλείστηκε και έχει στραφεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, ωστόσο η ψυχολογία της ομάδας του Λουτσέσκου είναι σαφέστατα πεσμένη.

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει τη συνταγή απέναντι στους Θεσσαλονικείς, καθώς στο ντεμπούτο του διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-4). Το να ανοίξει το σκορ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ