ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ντέρμπι τίτλου στο Φάληρο. Άλλη μια μεγάλη βραδιά, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

 

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται! Απίθανος ο Θρύλος, έριξε νοκ άουτ και τη Φενέρμπαχτσε, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League. «Πετάνε» οι Πειραιώτες και όπως είναι λογικό, έχουν εξαιρετική ψυχολογία ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στους 63 πόντους οι γηπεδούχοι, αναζητούν άλλη την τρίτη διαδοχική νίκη στη Super League. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς άφησε εκτός αποστολής αρκετά από τα βασικά... γρανάζια της ομάδας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τους Κάρμο, Ροντινέι, Φορτούνη για λόγους ξεκούρασης. Ο Βάσκος δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του ούτε τους Αλεξανδρόπουλο, Μπιανκόν, Καμπράλ. Αναλυτικά η αποστολή: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη. «Οι ώρες που έχουμε ξεκουραστεί είναι πάρα πολύ λίγες και αυτό αποτελεί μια πρόκληση, ωστόσο αυτή η πρόκριση μας έχει δώσει μια απίστευτη πνευματική δύναμη. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό πρέπει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και για εμάς αυτό ίσως αποτελέσει ένα πλεονέκτημα», δήλωσε ο κόουτς των γηπεδούχων για την αποψινή εντός έδρας μάχη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

 

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, λέγοντας αντίο στην Ευρώπη. Τώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βγάλει αντίδραση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στο κόλπο του τίτλου. Και με θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους. Όσον αφορά τα αγωνιστικά και ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ρουμάνος κόουτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός άσος έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ