ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός μετρούν τις δυνάμεις τους στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα playoffs της Euroleague.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:  Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει ως το τέλος του δρόμου και στην κατάκτηση του τροπαίου. Αν και λίγο έλειψε να χάσει το πλεονέκτημα της έδρας τελικά κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση και να είναι αυτή που θα έχει το αβαντάζ στην σειρά με τον Ολυμπιακό.  «Έχουμε παίξει πολύ άνετα στο Παλάου καθ' όλη τη σεζόν. Είναι μεγάλο κίνητρο να έχεις τον κόσμο στον πλευρό σου, έχουμε καταφέρει να έχουμε τον παράγοντα έδρα υπέρ μας και ελπίζω ότι θα τα πάμε τέλεια. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα στο 5 εναντίων 5, με πολύ αθλητικούς παίκτες που παίζουν καλά και στο ζωγραφιστό. Είναι η ομάδα που πασάρει τη μπάλα καλύτερα και έχουν πολύ υπομονή ώστε να παίξουν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα και να βρουν την καλύτερη επιλογή. Είμαι ευχαριστημένος για το πως έχουμε φτάσει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε, τόνισε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Γκριμάου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη εκεί όπου σήμερα (22:00) θα δώσει την πρώτη του «μάχη» με την Μπαρτσελόνα. Σε μια σειρά στην οποία κουβαλά τον τίτλο του αουτσάιντερ, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως σε αυτό τον ρόλο λειτουργεί εξαιρετικά. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο γύρο ο οποίος λίγο έλειψε να τους χαρίσει  μια θέση στην πρώτη τετράδα και παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας. Στα αγωνιστικά τώρα το απουσιολόγιο των Πειραιωτών δεν λέει να αδειάσει με τίποτα, μιας και εκτός από το Game 1 είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ με ενοχλήσεις στην μέση θα αγωνιστεί ο Τόμας Γουόκαπ. «Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δυσκολία του εγχειρήματος. Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι θα έλεγα και όχι σε όλη τη σειρά. Ό,τι θέλετε να με ρωτήσετε, να είναι για το πρώτο ματς και όχι για τη σειρά. Οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε. Κι αν μείνουμε σε αυτό, στο ότι εμείς είμαστε καλά, σημαίνει ότι θα έχουμε και αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Βαρκελώνη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ