ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με το 2.25 στην Τούμπα και τα γκολ στο Λονδίνο

Με το 2.25 στην Τούμπα και τα γκολ στο Λονδίνο

Χαμός και στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κλέβει την παράσταση.  Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

 

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30): Γκέλα ολκής για τον ΠΑΟΚ, που πέταξε τις περισσότερες ελπίδες του για τον τίτλο στο «Αθανάσιος Διάκος». Άοσμος, άχρωμος, ασύνδετος, αποκαρδιωτικός σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα. Δεν μπόρεσε ποτέ να επιβεβαιώσει την διαφορά επιπέδου με τη Λαμία, καθώς το 1-1 είναι το μόνο που κατάφερε. Και αυτό με γκολ του Σβαμπ στο τέλος των καθυστερήσεων... Έχει καταρρεύσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι τωρινό.«Φώναζε» ο ΠΑΟΚ ότι θα έχει μεγάλη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, εντούτοις πλην Ότο, καμία άλλη ενίσχυση δεν είχε τον Γενάρη. Φυσιολογικά ο Λουτσέσκου κάποια στιγμή είδε τους λαγούς στο καπέλο του να στερεύουν... Και ήταν αδύνατον να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση με 14-15 παίκτες στη πρώτη γραμμή. Θα κυνηγήσει πάντως το 4/4 ως το φινάλε για το... θαύμα. Ο Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

 

 

Sportingbet Review

 

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30): Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό, θύμισε για τα καλά την περσινή εκδοχή της και έκανε περίπατο στο εξάποντο ντέρμπι τίτλου. Η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική στο 3-0 επί των «πρασίνων», διατηρώντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα, καθώς εμφάνισε στο χορτάρι όλες τις αρετές της. Διόλου τυχαίο ότι αυτό συνέβη παρουσία Αραούχο στην 11άδα, καθώς Αργεντίνος λειτουργεί ιδανικά ως συνδετικός κρίκος σε αυτό το ρόστερ. Ο Ελίασον με δύο γκολ επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φετινή παρουσία, ο Πόνσε φώναξε ξανά παρών και το +4 στην κούρσα του τίτλου είναι γεγονός για την ομάδα του Αλμέιδα. Αν φύγει με αποτέλεσμα και από την Τούμπα, η ΑΕΚ κάνει άλμα για το back to back. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αργεντίνος τεχνικός για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, δεδομένα εκτός ωστόσο ο Μουκουντί.

 

Η εκτίμηση του αγώνα 

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ (16:00): Η Τότεναμ διασύρθηκε με 4-0 από τη Νιούκαστλ, η οποία με τη σειρά της έχασε με κάτω τα χέρια (2-0) από την Κρίσταλ Πάλας. Αυτή είναι η Premier League. Ίσως, βέβαια, να την αδικεί λίγο η έκταση που πήρε το σκορ. Ξεκίνησε καλά, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο η αντίπαλός της ήταν πιο απειλητική. Τώρα, ήρθε η ώρα να κάνει τη δική της αντεπίθεση και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την 4άδα. Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν είναι κι εύκολο, μιας και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αν εξαιρέσουμε δύο αγώνες. Κοινώς, έχει να παίξει ακόμα με Τσέλσι εκτός, Λίβερπουλ εκτός, Μπέρνλι και Μάντσεστερ Σίτι εντός και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός. Πλήγμα με Ουντότζι (αριστερό μπακ), χτύπησε και δεν θα χάσει μόνο το Τότεναμ - Άρσεναλ, αλλά και το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός είναι και οι Σκιπ (μέσος), Σόλομον (εξτρέμ), Φόρστερ (τερματοφύλακας), Σεσενιόν (εξτρέμ). Στα θετικά, επιστρέφουν Ριτσάρλισον και Πόρο.

 

 

Sportingbet Live Casino

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ (16:00): Η Άρσεναλ διέλυσε με 5-0 την Τσέλσι και την έκανε ό,τι ήθελε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο γκολ από Χάβερτζ (57’, 65’) και Γουάιτ (52’, 70’) και ένα από τον Τροσάρ (4’) έκαναν τη διαφορά και διατήρησαν τους «κανονιέρηδες» σε πορεία τίτλου. Βέβαια, μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα, η κατάσταση δεν είναι στα δικά της πόδια. Εκείνη, οφείλει να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και από εκεί και πέρα να περιμένει τι θα κάνει η Σίτι. Για την ιστορία, ακολουθούν η Μπόρνμουθ, εκτός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εντός η Έβερτον. Είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει, έχοντας αποκλειστεί στα προημιτελικά του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου. Δεν έχει προβλήματα ο Αρτέτα, δίνεται αμφίβολος ο Τίμπερ (αμυντικός).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκεττένιςκαι NBA.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ