ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός Live Streaming

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:  Όντας σκιά του εαυτού της η Μπαρτσελόνα γνώρισε «βαριά» ήττα με 92-58 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, βλέποντας έτσι τους ερυθρόλευκους να φέρνουν την σειρά στα ίσα (2-2). Πλέον οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να ανασυνταχθούν και να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο και καθοριστικό Game 5 το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.  «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε δώσει φέτος, μαζί με τον τελικό Κυπέλλου. Ελπίζω να είναι μια από τις πιο σπουδαίες νύχτες που έχουμε βιώσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όλη η σειρά ήταν πολύ κλειστή, αλλά εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου, θεωρώ πως είναι η καλύτερη και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι». 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για περισσότερο από 30 λεπτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να... διαλύσει με 92-58 την Μπαρτσελόνα και να στείλει την σειρά σε Game 5. Εξαιρετική εμφάνιση από τους περισσότερους παίκτες του Μπαρτζώκα, οι οποίοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο την νίκη.  «Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε την ίδια δίψα και το ίδιο κίνητρο που είχαμε την πρώτη χρονιά που πήγαμε στο φάιναλ φορ πριν δύο χρόνια. Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύουμε πως θα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας αυτή τη χρονιά, όσον αφορά τις πολλές αναποδιές και τους τραυματισμούς που είχαμε. Αν τελικά τα καταφέρουμε θα είμαστε και πάλι δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ