ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξωπραγματικό: Πληρώνει 100.00 το ευρωπαϊκό νταμπλ του Ολυμπιακού!

Εξωπραγματικό: Πληρώνει 100.00 το ευρωπαϊκό νταμπλ του Ολυμπιακού!

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας: Το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα θα διεκδικήσουν σε λίγες μέρες την κορυφή της Ευρώπης!

Πρώτα ήρθε η τεράστια πρόκριση στο Παλαού Μπλαουγκράνα: Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άλωσε την Βαρκελώνη με 63-59, κέρδισε τη σειρά με 3-2 και πήρε μία πανάξια πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου. Αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο κορυφαίο μπασκετικό event και ο στόχος είναι φυσικά ο τίτλος, έστω και αν οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Γερμανία με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Λίγες ώρες μετά, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πέτυχε τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας του! Με οδηγό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που άλλαξε εντελώς την εικόνα των «ερυθρόλευκων», οι Πειραιώτες επικράτησαν ξανά της Άστον Βίλα με 2-0 και με συνολικό σκορ 6-2 πήραν την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League!

Aυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, ενώ το σπουδαίο ματς κόντρα στη Φιορεντίνα θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Conference League & τη Euroleague

Με λίγα λόγια, ο οργανισμός του Ολυμπιακού κυριάρχησε σε δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόλις λίγα βήματα απομένουν για την κατάκτηση των τροπαίων, που θα τα τοποθετήσουν τον σύλλογο σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ ομάδων με ταυτόχρονες πρωτιές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το ενδεχόμενο να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» το… νταμπλ σε Euroleague και Europa Conference League προσφέρεται σε τρελή απόδοση 100.00 από τη Novibet!

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ