ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυάδα με Τζόκοβιτς και ρίσκο στο 3,20

Δυάδα με Τζόκοβιτς και ρίσκο στο 3,20

Τα προγνωστικά τένις Roland Garros συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά (30/5/24) στο Betmarket, σε ένα ακόμα απόγευμα γεμάτο τένις.

Είναι μερικές φορές που θέλουμε τις λεπτομέρειες για το απόλυτο. Τόσο λίγο απείχαμε χθες, αφού ο Τσιτσιπάς είχε τον έλεγχο και αν έπαιρνε το tiebreak, τότε θα κλείναμε ιδανικά τη μέρα.

Ωστόσο το 4.30 που περάσαμε στο τρίσετο της Σφιόντεκ με την Οσάκα, κάλυψε και με το παραπάνω το ταμείο μας. Για αυτό και προχωράμε στα σημερινά, που με τις βροχές της Τετάρτης γέμισαν ακόμα περισσότερα το πρόγραμμα.

Για αυτό και πάμε να δούμε ξεχωριστά τις επιλογές μας μία προς μία. Πρώτο παιχνίδι για το οποίο θα ποντάρουμε, είναι αυτό του Ζβέρεφ με τον Γκοφάν. Στο 3-1 υπέρ του Γερμανού το H2H, που έκανε τη νίκη του τουρνουά απέναντι στον Ναδάλ.

Αν δεν ήταν ο Ζβέρεφ, ο Ισπανός θα είχε κερδίσει όποιον άλλον είχε σταθεί μπροστά του. Μόνο 3-4 θα μπορούσαν να τον κερδίσουν, ο Ζβέρεφ ήταν ένας από αυτούς. Απέναντι στον Γκοφάν το έργο του θα είναι πιο εύκολο και καλείται να επιβεβαιώσει ξανά πως αποτελεί ένα από τα φαβορί.

Ο Γκοφάν προέρχεται από πεντάσετο με τον Περισάρ και βρίσκεται προς τη Δύση της καριέρας του. Ανήμπορος αυτήν τη στιγμή να ανταγωνιστεί την ποιότητα και κυρίως τα βαριά χτυπήματα του Ζβέρεφ, θα αποχαιρετήσει πολύ γρήγορα ένα ματς που θα παιχτεί σε μία ένταση ανώτερη από αυτήν που αντέχει. Η επιλογή μας στα σημερινά (30/5/24) προγνωστικά του Roland Garros είναι η νίκη του Ζβέρεφ με under 29.5 games στο 1.70 της Stoiximan.

Μακριά από τους άσους ο Τζόκοβιτς

Για να συμπληρώσουμε τη δυάδα μας από το αντρικό ταμπλό, θα πάμε στο παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα. Ο Σέρβος επιβεβαίωσε στον 1ο γύρο πως δε βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε.

Ωστόσο με έναν μαγικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει σε όλη του την καριέρα, επικράτησε με 3-0 σετ, καθαρά. Κάτι που θέλει να κάνει και απέναντι στον Ισπανό αντίπαλό του, ο οποίος επίσης δε βρίσκεται και στο καλύτερο... φεγγάρι της καριέρας του.

Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι το under των 7.5 άσων σε απόδοση 1.70. Με τον Τζόκοβιτς, που σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι ο καλύτερος returner στο τουρ, αυτά τα νούμερα δύσκολα επιβεβαιώνονται. Και ο Καρμπάγιες Μπαένα δεν είναι δα και ο κορυφαίος σέρβερ, οπότε αν ηττηθεί εύκολα σε τρία σετ αυτό το σημείο θα επιβεβαιώσει τα σημερινά μας (30/5/24) προγνωστικά στο Roland Garros.

Κλείνουμε με γυναίκες

Επειδή όπως ξέρετε σε αυτήν τη στήλη μας αρέσουν οι εκπλήξεις. Για αυτό θα ποντάρουμε μία ξεχωριστή από το ταμπλό των γυναικών. Πέιτον Στερνς εναντίον Ντάρια Κασατκίνα. Αν σας λέει κάτι η πρώτη, είναι η νέα παίκτρια του Τομ Χιλ, του προπονητή της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Στερνς πραγματοποιεί εξαιρετικό 1,5 μήνα και έχει ένα πολύ σοβαρό τεστ απέναντι σε μία τενίστρια που δεν κέρδισε σε τρία παιχνίδια στο παρελθόν. Η Στερνς έχει ρεκόρ 10-4 στο χώμα και μπορεί το σερβίς της να μην αποτελεί το πιο αποδοτικό αλλά προσπαθεί να επιτεθεί σε κάθε μπάλα.

Προκρίθηκε με 46 winners από το τρίσετο κόντρα στην Μπάγκαριτς και έχει όλα τα φόντα να... σπάσει τον φαβοριτισμό της Κασατκίνα ένεκα της φόρμας της. Και η τιμή της στο 3.20 από τη Stoiximan, με βάση τα όσα έχει κάνει στη χωμάτινη σεζόν. Το κρατάμε για να κυνηγήσουμε την έκπληξη στα σημερινά (30/5/24) προγνωστικά του Roland Garros.

Προγνωστικά Roland Garros 30/5/24

Δυάδα Stoiximan

30/5 - 15:30 - Ζβέρεφ - Γκοφάν: 1 και under 29.5 (1.70)

30/5 - 15:30 - Τζόκοβιτς - Καρμπάγιες Μπαένα: Under 7.5 άσοι (1.70)

Απόδοση 2.89

Μονό Stoiximan

30/5 - 16:30 - Στερνς - Κασατκίνα: 1 (3.20) με

Δες το Euro 2024 πρόγραμμα με τις ημερομηνίες των αγώνων της διοργάνωσης που θα μας συντροφεύσει το καλοκαίρι!

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ