ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η super απόδοση να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa League 2024/25

Η super απόδοση να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa League 2024/25

Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου για ελληνική ομάδα. Οι Πειραιώτες μπορεί να έφτασαν ένα βήμα πριν την αγωνιώδη διαδικασία των πέναλτι, όμως το γκολ του Ελ Κααμπί στο 113’ ξεσήκωσε το «ερυθρόλευκο» κοινό, το οποίο και έβγαλε στους δρόμους να πανηγυρίσει μια ιστορική στιγμή.

Η κατάκτηση του Conference League από τους Πειραιώτες, πέρα από το μεγάλο οικονομικό όφελος, αλλά και την αλλαγή στο πρεστίζ, φέρνει εξελίξεις και στην ευρωπαϊκή του πορεία. Ειδικότερα, ενώ ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στα προκριματικά του Conference League, με βάση και την 3η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα, εν τούτοις θα παίξει απευθείας στην League Stage του Europa League για την σεζόν 2024/25 στην Ευρώπη.

Το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση της 30ης Αυγούστου. Εκεί θα είναι οι 36 ομάδες του Europa League και θα μάθουν το πρόγραμμα τους. Θυμίζουμε πως από την προσεχή σεζόν αλλάζουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αντί των ομίλων θα έχουμε την League Stage. 36 ομάδες δημιουργούν ένα μίνι πρωτάθλημα και δίνει από 8 αγώνες, 4 εντός και 4 εκτός έδρας. Οι πρώτες 8 ομάδες περνούν απευθείας στη φάση των «16». Όσο για τις επόμενες 16 ομάδες, δίνουν μπαράζ μεταξύ τους για 8 εισιτήρια.

Πάντως, ήδη από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν ακόμα ψηλότερα. Το δήλωσε άλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Το επόμενο όνειρο είναι ένα Europa League. Να το επαναλάβουμε με το Conference League δεν μπορούμε του χρόνου, γιατί έχει αλλάξει το σύστημα και θα παίξουμε στο Europa League. Στο Μπιλμπάο είναι πολύ καλά εκεί, γιατί είναι μία πόλη φιλόξενη. Είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκεί, ήταν τώρα εδώ μαζί μας, πανηγύρισε ως φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την HOT απόδοση για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa League της σεζόν 2024/25.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ