ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά (05/06/24): Συνέχεια στα φιλικά

Προγνωστικά (05/06/24): Συνέχεια στα φιλικά

Δανία – Σουηδία

Η Δανία έκανε μία αρκετά καλή πορεία στα προκριματικά και πέρασε ως πρώτη. Στον όμιλο του Euro 2024 αντιμετωπίζει Αγγλία, Σερβία και Σλοβενία. Έχει ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στα νοκ-άουτ, ενώ θέλει να διακριθεί συνολικά στη διοργάνωση και να κάνει μία καλή πορεία, όπως συνέβη στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Διαθέτει ένα καλό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Είναι μία ομάδα που θα μπορούσε να υπηρετήσει διαφορετικά στυλ παιχνιδιού είτε πιο επιθετικό, είτε πιο αμυντικογενές.

Η Σουηδία δεν αγωνίζεται στο Euro 2024, αφού στον προκριματικό όμιλο τερμάτισε στην 3η θέση. Ουσιαστικά, προετοιμάζεται για τα επίσημα ματς του Nations League το Σεπτέμβριο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τόμασον, βρίσκεται στον πάγκο από το Μάρτιο και έχει ήδη συναντήσει από κοντά τους παίκτες στα φιλικά εκείνης της περιόδου. Έχει χρόνο μπροστά του για να δοκιμάσει πράγματα και η ομάδα να μπορεί να παίζει χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Μπορεί να είναι φιλικό αλλά το ματς έχει κατά κύριο λόγο ενδιαφέρον για τη μία πλευρά. Η Δανία έχει μπροστά της τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε πολύ λίγες μέρες. Ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ θέλει οι παίκτες να μπαίνουν σε ρυθμούς Euro και περιμένουμε να κυνηγήσει τη νίκη. Βλέπουμε ότι ο άσος είναι σε απόδοση 1,90 από τη Novibet.

Βέλγιο – Μαυροβούνιο

Το Βέλγιο πέρασε εύκολα, όπως αναμενόταν, από τα προκριματικά. Στον όμιλο του Euro 2024 αντιμετωπίζει τις Ουκρανία, Σλοβακία, Ρουμανία και δεδομένα αποτελεί φαβορί για την 1η θέση. Διαθέτει τρομερή ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι και μπορεί να γίνει απρόβλεπτη. Όμως, στο τελευταίο της φιλικό κόντρα στην Αγγλία τον Μάρτιο, έδειξε ότι είναι λίγο ευάλωτη αμυντικά. Υπάρχει μία ανανέωση στο ρόστερ, ωστόσο κάποιες παλιές καραβάνες έχουν παραμείνει (Βερτόγχεν, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου).

Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του, δεν θα βρεθεί στα τελικά του Euro 2024. Δεν έκανε κακή πορεία στα προκριματικά, το πάλεψε αλλά τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου πίσω από Ουγγαρία και Σερβία. Δεν έχει άσχημο ρόστερ και διαθέτει ποιοτικά στην επιθετική της γραμμή. Μάλιστα, έχει σκοράρει στα τελευταία 9 ματς που έχει παίξει.

Η ομάδα του Βελγίου προετοιμάζεται για το Euro και αναμένεται να εμφανιστεί με σοβαρότητα στα φιλικά. Ωστόσο, ο άσος είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, το Μαυροβούνιο έχει ποιότητα και με την άμυνα του Βελγίου να παρουσιάζει μία αστάθεια, ίσως θα μπορούσε να βρει γκολ. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 2,10, από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Προγνωστικά (05/06/24) - Betmarket επιλογές

 

20:00, Δανία - Σουηδία: 1, σε απόδοση 1.90

 

21:30, Βέλγιο - Μαυροβούνιο: Goal/Goal, σε απόδοση 2.10

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ