ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με νικητή στο 3,70 και ειδικό διπλασιασμού

Με νικητή στο 3,70 και ειδικό διπλασιασμού

Ο 5ος και τελευταίος τελικός που δίνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σήμερα (14/6/24) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και το Betmarket έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Μετά από χρόνια βλέπουμε ξανά μία επική σειρά στην Stoiximan Basket League. Το αρχικό 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού έγινε 2-2 και πλέον η σειρά επιστρέφει ο ΟΑΚΑ για τον υπέρ πάντων αγώνα που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Αν δεν είχαμε και το τοξικό κλίμα, πιθανότατα θα είχαμε τους κορυφαίους τελικούς της δεκαετίας και τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Μπορεί, λοιπόν, τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού να είναι στην έναρξη του Euro 2024, έχουμε όμως ντέρμπι και μάλιστα τελικό. Και όπως πάντα, το BetMarket είναι παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, οπότε έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά για το σημερινό (14/6/24) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14/6/24)

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το άγχος που τον διακατείχε στο Game 4. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς άλλωστε η αστοχία στις βολές και μάλιστα από παίκτες που έχουν πολύ καλά ποσοστά. Γενικότερα, είδαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο κακές αποφάσεις και από τους παίκτες και από το τεχνικό επιτελείο. Δεν βοήθησε και η αστοχία παικτών όπως ο Κάνααν, ενώ το γεγονός πως βγήκε πρώτος σκόρερ ο Λαρεντζάκης που έχει γενικότερα περιορισμένο ρόλο στους τελικούς, δείχνει του λόγου το αληθές. Κάτι το οποίο οφείλουμε να κρατήσουμε όσον αφορά τα σημερινά (14/6/24) προγνωστικά για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι την πιθανή κούραση των «ψηλών». Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει βγάλει τα playoffs με τρεις «ψηλούς» ουσιαστικά, με τον Μιλουτίνοφ στο «5», τον Πίτερς στο «4» και τον Πετρούσεφ και στις δύο θέσεις.

Μπες τώρα στο δωρεάν Viber κανάλι του ΒetMarket και βρες Pregame αναλύσεις, Live betting, διαγωνισμούς, προσφορές* και την καλύτερη παρέα για να απολαύσεις το Euro 2024.

Τα σημεία

Το ειδικό στα προγνωστικά για το σημερινό (14/6/24) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει πρωταγωνιστή τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός forward ήταν αυτός που με τα τρίποντα του κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό στο δ’ δεκάλεπτο. Γενικότερα, όμως, μιλάμε για τον πλέον σταθερό και αξιόπιστο σουτέρ των «ερυθρολεύκων». Όποτε τον βλέπουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού πάντα τον κρατάμε. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Πίτερς έχει απόδοση 1,93 στις στοιχηματικές εταιρίες.

Κλείνουμε με το σημείο νικητή. Προφανώς η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Αλλά! Δεν ξεχνάμε πως μιλάμε για 5ο τελικό που κρίνει πρωτάθλημα και για ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει εύκολα όπλα σήμερα. Γι’ αυτό και στα μάτια μας, από τη στιγμή που μιλάμε για ντέρμπι, το 3,70 του διπλού είναι υπερβολικό. Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες είχε κερδίσει ξανά στο ΟΑΚΑ, δεν είναι κάτι σπάνιο. Το διπλό έχει απόδοση 3,70 στην Novibet. Για όσους θέλουν να πάνε σε πιο safe λύση, το διπλό με το χάντικαπ στο +5,5 έχει απόδοση 2,10. Ντέρμπι θα είναι, οπότε ακόμα κι αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα είναι με πολύ μικρή διαφορά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (10/6/24) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Stoiximan Basket League – 14/6, 21:15 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Πίτερς over 1,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1,93 στη Stoiximan

Stoiximan Basket League – 14/6, 21:15 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – 2 σε απόδοση 3,70 στη Novibet

Stoiximan Basket League – 14/6, 21:15 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – 2 (+5,5) σε απόδοση 2,10 στη Novibet

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ