ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η προσέγγιση της Αλβανίας και ο Σκαμάκα

Η προσέγγιση της Αλβανίας και ο Σκαμάκα

Συνεχίζεται η δράση στον Β' Όμιλο, με το Ιταλία - Αλβανία και στα προγνωστικά (15/06/24) του Betmarket προκύπτουν επιλογές με αξία.

Σε ρυθμούς Euro 2024 κινούμαστε και επισήμως μιας και το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε και επίσημη η κορυφαία διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά, το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα δεν είναι άλλο από το Ιταλία - Αλβανία, το οποίο ξεκινά στις 22:00 και θα το παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1. Μπορείτε να δείτε όλο το Euro 2024 τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες στο BetMarket.gr.

Ιταλία - Αλβανία: Προγνωστικά

Η Ιταλία μπορεί να είναι η κάτοχος του τροπαίου, όμως η αλήθεια είναι πως στο EURO 2024 δεν ανήκει στα φαβορί. Το θετικό είναι πως έχει προπονητή, όμως στο ρόστερ δεν βρίσκονται αρκετοί σούπερ σταρ. Αυτό ίσως είναι και θετικό, καθώς οι ισορροπίες στην ομάδα θα είναι πιο εύκολο να κρατηθούν. Στα φιλικά έδειξε καλή εικόνα αμυντικά και γενικότερα είναι σχεδόν δεδομένο πως θα παίξει στο τουρνουά με αμυντικό προσανατολισμό. Σήμερα βέβαια, είναι το φαβορί κι αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσει. Δεν περιμένουμε πάντως να μην παραμείνει πιστή στο πλάνο της ότι και να γίνει.

Η Αλβανία είναι το αουτσάιντερ στο παιχνίδι, αλλά και στον όμιλο συνολικά. Στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας επέλεξε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής και κέρδισε εύκολα Αζερμπαϊτζάν (3-1) και Λιχτενστάιν (3-0). Συνολικά το παιχνίδι της αναμένεται να έχει πολύ τρέξιμο. Κλειστό παιχνίδι λοιπόν, επίθεση μόνο αν βρεθούν οι προϋποθέσεις στην κόντρα και πίεση στον αντίπαλο.

Περιμένουμε λοιπόν κλειστό παιχνίδι συνολικά, καθώς η Ιταλία που είναι το φαβορί είναι ομάδα που έχει πολύ ικανή άμυνα, όμως επιθετικά δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο της. Από την άλλη, η Αλβανία θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια της κλειστά, χωρίς ρίσκο και θα απειλήσει μόνο στην κόντρα. Επιπλέον, είναι το πρώτο παιχνίδι και των δύο, άρα στην αρχή θα είναι κάπως αναγνωριστικό. Επομένως, στα προγνωστικά του Ιταλία - Αλβανία προκύπτει ενδιαφέρον στην επιλογή: Να μη μπει γκολ έως το 30', η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στη Fonbet.

Ιταλία - Αλβανία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Η Ιταλία του Σπαλέτι παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και είναι μεγάλο της όπλο το ότι είναι άρτια τακτικά. Όσον αφορά τη δημιουργία, η Ιταλία έχει το προνόμιο να έχει αυτοματισμούς και την ικανότητα να πραγματοποιεί γρήγορες μεταβιβάσεις χωρίς στην ουσία να κάνει επιλογές μεγάλου ρίσκου. Επιπλέον, σημαντική συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία έχουν τα πλάγια μπακ, ειδικά ο Ντιμάρκο που βρίσκεται στα αριστερά. Ο Σούπερ σταρ και ο παίκτης που ψάχνουν οι Ιταλοί για να δημιουργήσουν φάσεις είναι ο Κιέζα, ο οποίος εκμεταλλεύεται αρκετά τους χώρους, ενώ πολύ συχνά πραγματοποιεί τελικές προσπάθειες ο Σκαμάκα.

Ο επιθετικός των Ιταλών είναι εκτελεστής και απειλεί με κεφαλιές και τελειώματα εντός περιοχής, αλλά και σουτ εκτός περιοχής. Έχει ένα ενδιαφέρον λοιπόν το ρίσκο να έχει ο Σκαμάκα 2+ προσπάθειες στην εστία, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.40 στη Bet365.

Η Αλβανία, με τον Σιλβίνιο στον πάγκο, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα εις βάρος των Ιταλών, καθώς έχει στο ρόστερ της πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Serie A. Η ομάδα αμύνεται μαζικά και παίζει κλειστά, ενώ δεν αφήνει χώρους και περιθώρια στον αντίπαλο. Ο παίκτης που μαρκάρει κάπως λιγότερο είναι ο Μπαϊράμι, ο οποίος αναμένεται να πάρει πάνω του το δημιουργικό κομμάτι.

  • Πιθανή ενδεκάδα Ιταλίας (4-3-3): Ντοναρούμα - Ντι Λορέντσο, Μπουονγκιόρνο, Μπαστόνι, Ντιμάρκο - Μπαρέλα, Φρατέζι, Τζορτζίνιο - Κιέζα, Πελεγκρίνι, Σκαμάκα
  • Πιθανή ενδεκάδα Αλβανίας (4-2-3-1): Μπερίσα - Χισάι, Ισμάιλι, Τζιμσίτι, Μιτάι - Ασλάνι, Ραμαντάνι - Ασάνι, Μπαϊράμι, Σεφέρι – Μπρόχα

Ιταλία - Αλβανία: Διαιτητής

Ο Γερμανός, Φέλιξ Σβάιερ βρέθηκε σε 33 αναμετρήσεις φέτος, με την πλειοψηφία αυτών να είναι φυσικά στα εγχώρια πρωταθλήματα. Συνολικά, έδωσε 161 κίτρινες κάρτες (δύο εκ των οποίων δεύτερες), δείγμα του ότι είναι από τους διαιτητές του EURO 2024 που έχει έφεση στις κάρτες και ο μέσος όρος του είναι 4.87 κίτρινες κάρτες/ανά παιχνίδι.

Στο σημερινό παιχνίδι, η Αλβανία αναμένεται να παίξει σκληρά και να οδηγήσει το παιχνίδι στη δύναμη. Η πίεση που θέλει να ασκήσει είναι έντονη κι έτσι περιμένουμε να κάνει πολλά φάουλ και γενικότερα να κόβει τον ρυθμό των Ιταλών. Βέβαια, τα φάουλ συχνά οδηγούν σε κάρτες και το Αλβανία Over 2.5 κάρτες, προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Ιταλία - Αλβανία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Η αιχμή του δόρατος των Ιταλών είναι ο Σκαμάκα, καθώς εκτός του ότι βγαίνει από μόνος του εκτός περιοχής για να πάρει τη μπάλα, είναι και ο παίκτης που αναζητεί όποιος επιχειρεί σέντρες. Ικανός με το κεφάλι, ικανός με τα σουτ, ο επιθετικός των Ιταλών είναι αρκετά πιθανό να ανοίξει το σκορ στον αγώνα, μια επιλογή που η Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 5.40 από το αρχικό 5.00, στις ενισχυμένες* αποδόσεις.

Μπες τώρα στο δωρεάν Viber κανάλι του ΒetMarket και βρες Pregame αναλύσεις, Live betting, διαγωνισμούς, προσφορές* και την καλύτερη παρέα για να απολαύσεις το Euro 2024.

Ιταλία - Αλβανία όλα τα προγνωστικά (15/06/24)

Ιταλία - Αλβανία           Να μη μπει γκολ έως το 30' @1.85

Ιταλία - Αλβανία           Σκαμάκα 2+ προσπάθειες στην εστία @3.40

Ιταλία - Αλβανία           Αλβανία Over 2.5 κάρτες @1.95

Ιταλία - Αλβανία           Σκαμάκα πρώτος σκόρερ @ 5,40

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ