ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Παρόν σε ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά είναι η Αυστρία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου. Με έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο (Ράνγκνικ) και με ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στα προκριματικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς σε οκτώ αγώνες χάνοντας την πρωτιά του ομίλου από το Βέλγιο στις λεπτομέρειες. Έχει αρκετά δύσκολο έργο σε έναν όμιλο με Ολλανδία, Γαλλία και Πολωνία, ωστόσο είναι σίγουρο πως όποιος την υποτιμήσει θα το «πληρώσει» ακριβά. «Αν είμαστε πλήρεις, τότε είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε σε υψηλό επίπεδο. Το είδαμε στα περσινά φιλικά με Γερμανία και Ιταλία, αλλά και στα προκριματικά του EURO με τη Σουηδία. Ακόμα και κόντρα στο Βέλγιο παραλίγο να γυρίσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πάμε στο EURO μόνο για να συμμετάσχουμε. Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι καθόλου εύκολη. Από την άλλη, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», τόνισε ο Ραλφ Ράνγκνικ.

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Το μεγάλο φαβορί του Euro 2024 ακούει στο όνομα, Γαλλία. Οι τρικολόρ έχουν τρομερή ποιότητα σε όλες τις θέσεις, αλλά φυσικά και τον ίδιο προπονητή (Ντεσάμπ) εδώ και αρκετά χρόνια.Επιπλέον η φετινή διοργάνωση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να... σβήσει το... στραπάτσο της προηγούμενης διοργάνωσης όταν και στους «16» έμεινε εκτός από τους Ελβετούς. Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην προκριματική διαδικασία, τσεκάροντας εύκολα το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού. Στον όμιλο της Ελλάδας βρέθηκε η Γαλλία, που έκανε φύλλο και φτερό και την Ολλανδία. «Είναι η πρώτη μου διοργάνωση ως αρχηγός και είναι σημαντικό για μένα, είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι όλοι περήφανοι για εμάς. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τη χώρα μου. Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα να είμαστε δυνατοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί μερικές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε. Μπορούμε να γίνουμε υπερβολικά αλαζόνες και να μη σεβαστούμε τον αντίπαλο», τόνισε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ