ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

Κάτι παραπάνω από εμφατική ήταν η πρεμιέρα της Ισπανίας στο Euro 2024. Το σύνολο του Ντε λα Φουέντε επικράτησε με 3-0 επί της Κροατίας και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο φετινό τουρνουά. Μια 15λεπτη «καταιγίδα» (30-45’) ήταν αρκετή για την «φούρια ρόχας» ώστε να πετύχει τρία γκολ και να «κλειδώσει» το τρίποντο. Απόψε ακολουθεί το ντέρμπι του ομίλου κόντρα στην Ιταλία. Με νίκη «τσεκάρει» την πρόκριση και μαζί και την πρωτιά του τρίτου ομίλου. «Τόσο οι νεαροί, όσο και οι έμπειροι παίκτες μας είναι απίστευτα διψασμένοι για νέες επιτυχίες και αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε. Για το Ισπανία - Ιταλία δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα. Επιστρέφει ο Λαπόρτ και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα. Αν βρίσκεται στο 100%, δύσκολα θα λείπει από την ενδεκάδα των Ισπανών.

Από την άλλη πλευρά και η Ιταλία με την σειρά της ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το ταξίδι της στο φετινό Euro καταφέρνοντας να επικρατήσει πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επί της Αλβανίας. Αν και η «σκουάντρα ατζούρα» βρέθηκε πίσω στο σκορ 28 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα στη συνέχεια έκανε την αντεπίθεση της φέρνοντας... τούμπα τα δεδομένα με δύο γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών από τους Μπαστόνι και Μπαρέλα (11-16'). «Έχω παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια και ένα τέτοιο είναι και αυτό. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που μπορούν να «πουν» πολλά για το μέλλον. Η Ισπανία έχει πραγματικά τα πάντα, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Είμαι... περίεργος να δω πώς θα αντιδράσουμε στην πίεσή τους», ανέφερε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το θετικό και για τον Ιταλό προπονητή είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και σκέφτεται να κάνει ορισμένες (1-2, όχι παραπάνω) αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ