ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί της Γερμανίας στην παράταση «τσεκάροντας» έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2024. Γενικά οι Ίβηρες έχουν δείξει εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής στο τουρνουά έχοντας πετύχει το απόλυτο στον δεύτερο όμιλο, ενώ και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Γεωργία έκαναν επίδειξη δύναμης (4-1). Πλέον απόψε καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γαλλίας στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό. «Η επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα πολλής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά η επιτυχία είναι, επίσης, και η διαδρομή. Δουλειά, αφοσίωση, προσπάθεια και θυσίες. Και αν δώσεις τα πάντα, δεν αποτυγχάνεις ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Ισπανών, Λουίς ντε λα Φουέντε. Εκτός για τους Ισπανούς ο τραυματίας, Πέδρι.

Στην αντίπερα όχθη η Γαλλία είναι πλέον δύο βήματα μακριά από το να πατήσει την κορυφή της Ευρώπης μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Μπορεί να σηκώσει το Euro 2024; Είναι μέσα στις δυνατότητές της, αλλά οφείλει να το παλέψει, να το πάρει λίγο αλλιώς, κοινώς να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα έστω τώρα στο φινάλε. Στους «8» της διοργάνωσης, οι «τρικολόρ» απέκλεισαν την Πορτογαλία, μία εξίσου δυνατή ομάδα που στόχευε ψηλά. Θυμίζουμε, αυτός ακριβώς ήταν ο τελικός στη διοργάνωση του Euro 2016. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν κάπως... μαζεμένες και να μη ρισκάρουν πολλά. Το 0-0 δεν άλλαξε ούτε στην κανονική διάρκεια, ούτε και στην παράταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί, οι Γάλλοι ήταν πιο τυχεροί και εύστοχοι (Ντεμπελέ, Φοφανά, Κουντέ, Μπαρκολά, Ερναντές) και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά«Έχουμε φτάσει στα ημιτελικά και αυτό είναι ένα επίτευγμα, ακόμη και αν πολλοί περίμεναν από εμάς να είμαστε εδώ. Για μένα, είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μας, ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν τα έχουμε κάνει τέλεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ. Το ευχάριστο για τους Γάλλους είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ