ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σουπερλιγκάτη» δυάδα, στο 3.70!

«Σουπερλιγκάτη» δυάδα, στο 3.70!

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και η δοκιμασία της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, ξεχωρίζουν από το σημερινό (21/12) κουπόνι. Δείτε παρακάτωπρογνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

 

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30): Ο ΠΑΟΚ κουβάλησε στο Περιστέρι την κόπωση από την υπερπροσπάθεια στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (4-4) και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο. Ένα ιδιαίτερα άσχημο αποτέλεσμα για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος του Βορρά υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, βρισκόμενος πλέον στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μεσοβδόμαδα, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Μαρκό, επικρατώντας με 4-1. Παρότι το σκορ ήταν άνετο, δεν πέτυχε όσα γκολ θα ήθελε. Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό.

 

Τα τελευταία χρόνια το στοίχημα κόρνερ έχει βρεθεί στις κορυφαίες προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος στις νόμιμες στοιχηματικές, καθώς προσφέρει εναλλακτικές επιλογές και πολλές φορές προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες. Δείτε περισσότερα για το πως παίζεται το στοίχημα κόρνερ και πως θα κερδίσετε.

 

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30): Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, αν και τα… χρειάστηκε, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του Βόλου στη Λεωφόρο. Οι Ντέσερς (5') και Μπακασέτας (22', πεν.) ήταν οι σκόρερ για το τριφύλλι, το οποίο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα και από τη χορταστική εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ (2-2). Η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 22 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 21 γκολ υπέρ και 15 κατά. Μεσοβδόμαδα, το τριφύλλι ζορίστηκε, αλλά επικράτησε με 2-1 επί της Καβάλας, τερματίζοντας στην 4η θέση της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας και εξασφαλίζοντας την απευθείας πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΑΕΚ – ΟΦΗ (21:00): Η ΑΕΚ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, οδεύοντας από νίκη σε νίκη. Τελευταίο της… θύμα ήταν η Κραϊόβα, την οποία επικράτησε εντός έδρας με 3-2, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Η Ένωση, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 μέχρι και το 98’, κατάφερε να φέρει τούμπα τα δεδομένα χάρη στα γκολ των Κουτέσα (98’) και Γιόβιτς (114’, πεν.), χαρίζοντας την πρόκριση στον κόσμο της. Με αυτό το αποτέλεσμα, το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa Conference League, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή ανοδική του πορεία από το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στη Super League, όπου την περιμένει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με στόχο τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων και τη διατήρηση της επαφής με την κορυφή της βαθμολογίας.

 

Το στοίχημα συνοδεύεται από δεκάδες μύθους που συχνά οδηγούν σε λάθος αποφάσεις, χαμένα χρήματα και λανθασμένες προσδοκίες. Από «σίγουρα σημεία» μέχρι «μαγικές στρατηγικές», η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Διάβασε περισσότερα για το τι είναι μύθος και τι αλήθεια, ώστε να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις και να διαχειρίζεσαι υπεύθυνα το παιχνίδι σου.

 

ΑΕΚ – ΟΦΗ (21:00): Ο ΟΦΗ κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Πανσερραϊκό, τον οποίο νίκησε με 3-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν ένα πολύ δυνατό πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα τρία τους τέρματα. Σκόρερ για τον ΟΦΗ ήταν οι: Σαλσέδο στο 16’ και στο 45+4’ και Φούντας στο 44’ με εκτέλεση πέναλτι. Η εικόνα του αγώνα στο πρώτο μέρος έδειξε ξεκάθαρα την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να πάρουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που επίσης βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και, αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, η νίκη ήταν επιτακτική. Θέλαμε και να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο τέλος της ημέρας, μετράνε οι τρεις βαθμοί. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά».

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ - ΟΦΗ)

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ,  τένις και NBA.

 

ΣΧΟΛΙΑ