ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αξίζουν τα +9,5 κόρνερ με 1,75 στο Stoiximan

Αξίζουν τα +9,5 κόρνερ με 1,75 στο Stoiximan
Book Small Mobile

Συνεχίζουμε τις στοιχηματικές αναλύσεις για το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη, με προτάσεις που έχουν και ενδιαφέρον και αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους, για δύο λόγους. Αφενός γιατί μπορεί να επαληθευτούν, αφετέρου γιατί οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές.

Ήδη έχουμε προτείνει μέσα από το redking.gr τόσο το Over όσο και τον «1» για το ματς με την ΑΕΚ. Πάμε τώρα σε επιπλέον κατηγορίες, αυτά που ονομάζονται ως ειδικά στοιχήματα. Μέσα από το Stoiximan. Θυμίζοντάς σας πώς το ματς προσφέρεται με 0% γκανιότα στην επιλογή 1-Χ-2 (πριν την έναρξη του αγώνα) αλλά και με 200+ ειδικά στοιχήματα.

Ας δούμε την κατηγορία των κόρνερ. Στα 9 φετινά, επίσημα ματς του Ολυμπιακού, ο μέσος όρος συνολικά είναι 10. Για την ακρίβεια έχουν υπάρξει 91 κόρνερ σε αυτά τα 9 ματς. Με τον Θρύλο να έχει κατά μέσο όρο 6 κερδισμένα, αλλά παράλληλα παραχωρώντας σχεδόν 4. Κι επειδή στο ματς με την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πιέσουν, θα ακολουθήσουμε την... συνήθεια της φετινής σεζόν.

Θα επιλέξουμε τα +9,5 κόρνερ το οποίο βρίσκουμε στο Stoiximan σε απόδοση 1,75.

Ας ελπίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα μας δικαιώσουμε σε αυτό τον τομέα, δηλαδή τα συνολικά κόρνερ της αναμέτρησης όπου περιμένουμε διψήφιο αριθμό. Καλή επιτυχία...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ