ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με 360+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr το ματς στο Ναό

Με 360+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr το ματς στο Ναό

Τα ντέρμπι συνεχίζονται σερί στη Super League, με το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής να φέρνει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντιμέτωπους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αυτήν την Κυριακή (17/2, 19:30).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αναζητά μια νίκη ψυχολογίας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τούμπα και με Ντιναμό και τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα στο Κίεβο. Παράλληλα με τρίποντο θα ξεφύγει με 8 βαθμούς της ΑΕΚ και ουσιαστικά θα κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για να επιστρέψει το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

O Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με την Ένωση και θα ήθελε όσο τίποτα να σκοράρει στο ντέρμπι. Το Stoiximan.gr μάλιστα προσφέρει σε ελκυστική απόδοση να βάλει γκολ ο Χριστοδουλόπουλος με προσπάθεια έξω από την περιοχή, κάτι που το επιχειρεί συχνά.

Συνολικά πάνω από 360 ειδικά στοιχήματα έχει ετοιμάσει το Stoiximan.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τις κάρτες, τα δοκάρια, τα κόρνερ και τα πέναλτι!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ