ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στοίχημα: Για την πρόκριση η Λίβερπουλ!

Στοίχημα: Για την πρόκριση η Λίβερπουλ!

Η δράση κορυφώνεται και σήμερα (13/03) στο Champions League, και το Betarades.gr δηλώνει «παρών» με κορυφαία προγνωστικά! Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στη μεγάλη μάχη της βραδιάς, ενώ η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Λυών. Αμφότερες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, στοιχηματική πρόταση υπάρχει και από το μπάσκετ και το Eurocup. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Winmasters. Ας δούμε τα παιχνίδια μας!

Περνάει η Λίβερπουλ

Οι σημερινές προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από το μεγάλο ματς της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ στο Μόναχο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Η Λίβερπουλ, παίζει μεν εκτός έδρας σήμερα, αλλά μπορεί να το εκμεταλλευτεί... σκοράροντας. Κάθε γκολ των Reds απόψε, φέρνει σε πιο δύσκολη θέση τους «Βαυαρούς». Στο πρώτο ματς, η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, με την Μπάγερν να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Κλοπ έδειξε ότι είναι ανώτερη από τους Γερμανούς, και έχει τα φόντα να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στην Allianz Arena. Να σημειωθεί, πως η Μπάγερν έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα τη φετινή σεζόν, και στάθηκε τυχερή στο Anfield.

Σήμερα, ο Νίκο Κόβατς θα στερηθεί τους Κίμιχ και Μίλερ, που είναι τιμωρημένοι. Οι απουσίες αυτές, και ειδικά η πρώτη, είναι σημαντικές. Παρά την αντεπίθεση του τελευταίου μήνα, η Μπάγερν έχει αδυναμίες. Αυτές θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ, που αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανυψώσει το ηθικό της. Οι Reds περνάνε τόσο με νίκη, όσο και με ισοπαλία με γκολ. Θεωρούμε ότι είναι καλύτεροι και στο τέλος θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο. Επιλογή μας, η πρόκριση της Λίβερπουλ σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στη Βαρκελώνη

Μεγάλη αναμέτρηση διεξάγεται στο Camp Nou, πάλι για τους «16» του Champions League. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Λυών, με στόχο την πρόκριση και μόνο. Μαγική εικόνα θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί το 0-0 της Γαλλίας. Αμφότεροι οι αντίπαλο έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να επαναληφθεί και σήμερα, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Λυών, Ζενεσιό. Η Μπάρτσα ψάχνει εναγωνίως την επιτυχία στο Champions League, και θα μπει δυναμικά από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Η ποιότητα των Καταλανών είναι αδιαπραγμάτευτη και ικανή να τους οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου.

Το ατομικό ταλέντο είναι πλούσιο στα ρόστερ των δύο ομάδων. Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο, Φεκίρ, Ντεπάι, είναι λίγοι από τους ταλαντούχους παίκτες που θα αγωνιστούν απόψε το βράδυ. Η Λυών θα δώσει τη δική της μάχη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Μπάρτσα. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι φιλοξενούμενοι και θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Καταλήγουμε λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

«Σφραγίζει» την πρόκριση η Άλμπα

Από τα σαλόνια του ποδοσφαίρου στο.. μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο Eurocup. Εδώ, ξεχωρίζει σήμερα το παιχνίδι της Άλμπα Βερολίνου με την Ουνικάχα Μάλαγα. Η σειρά είναι στο 1-1 και η σημερινή νικήτρια προκρίνεται στους «4» της διοργάνωσης. Η Μάλαγα έκανε το «μπαμ» στο πρώτο ματς στο Βερολίνο, αλλά δεν άντεξε την πίεση. Ηττήθηκε από την Άλμπα με 81-101 στην Ισπανία και τώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Άλμπα ήταν πολύ καλή και στην ήττα της, αλλά απώλεσε διαφορά 19 πόντων και έχασε τελικά με 90-91.

Οι δύο καλύτερες επιθέσεις του Eurocup κοντράρονται απόψε. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, ως σύνολο, και αν δεν είχαν «αυτοκτονήσει» στο εντός έδρας παιχνίδι, θα είχαν περάσει. Παρόλα αυτά, κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους και έφεραν ξανά τη σειρά στο «σπίτι» τους, με χαρακτηριστική ευκολία. Εμείς, θα τους εμπιστευτούμε και απόψε. Έτσι, στηρίζουμε το Άμπα -3.5, που το βρίσκουμε στο 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

PHOTO GALLERY

Στοίχημα: Για την πρόκριση η Λίβερπουλ!
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ