ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνέντευξη τύπου MESMA 3x3 STREET

Συνέντευξη τύπου MESMA 3x3 STREET

Τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3x3, στοχεύοντας να συγκεντρώσουν όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα, ενώνουν, υπό την αιγίδα και της FIBA, ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ και η Stoiximan.

Εκδήλωση που θα υλοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 και 8/9), στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα, αφορά ηλικίες από 10 και πάνω, με φιλανθρωπική συμμετοχή για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και των εγκαυματιώνστο Μάτι, θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη.

«Το τουρνουά ξεκίνησε ως μια ιδέα να γίνει θεσμός στον Μαραθώνα στη μνήμη όχι μόνο του Παναγιώτη αλλά και όλων όσων χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά πέρυσι το καλοκαίρι στο Μάτι. Πριν από 3,5 μήνες βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη, τη Stoiximan, η οποία μας υποδέχτηκε στα γραφεία της με την ανθρώπινή της διάσταση και αγκάλιασε αυτήν την πρωτοβουλία. Δεν διοργανώνουμε ένα απλό μπασκετικό τουρνουά, στοχεύουμε να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές στη μνήμη του Παναγιώτη. Το Hug4mati, μια δράση για τους εγκαυματίες, σε συνεννόηση με την οικογένεια του Παναγιώτη, θα παραδώσουν πολύ προσεκτικά τα έσοδα σε επιλεγμένες πυρόπληκτες οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ, Κοτταρίδης Γιώργος, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες για το γεγονός.

Είπε ακόμη, μεταξύ άλλων: «Προσκαλούμε όλον τον κόσμο να παρευρεθεί στο τουρνουά το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, για να μπορέσει να συμβάλει στη συγκέντρωση των χρημάτων, καθώς θα υπάρχει λαχειοφόρος με πολλά δώρα όπως υποτροφίες αγγλικών, ποδήλατα, εκπτώσεις σε φροντιστήρια και άλλα πολλά. Επίσης, θα υπάρχουν δράσεις για παιδιά και σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Θα παρευρεθούν αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, όπου θα παίξουν και θα δώσουν αυτόγραφα, όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, ΓιάννηςΓκαγκαλούδης, Κώστας Τσαρτσαρής και άλλοι».

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, επεσήμανε ανάμεσα σε άλλα: «Είμαστε μια εταιρία που αγαπάμε τα σπορ, για μας τα σπορ και ο αθλητισμός είναι ζωή. Φιλοδοξούμε το MESMA 3x3 να γίνει θεσμός ώστε να μην ξεχάσουμε τον Παναγιώτη και όσους χάθηκαν και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και να φέρουμε τον αθλητισμό και τη ζωή πίσω στην περιοχή. Θέλουμε να αφήσουμε μια αθλητική υποδομή στην περιοχή, θα ανακατασκευάσουμε το γήπεδο μπάσκετ της Αμπελούπολης και θα φτιάξουμε μια παιδική χαρά, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθλούνται ξανά στην περιοχή.»

Ευχαριστίες δόθηκαν στον Δήμαρχο Μαραθώνα, στην οικογένεια του Παναγιώτη, στην ομάδα του ΜΕΣΜΑ, στην ομάδα της Stoiximan (Π. Κωνσταντόπουλο, Α. Παπαδοπούλου, Κ. Γαλανόπουλο) και στους τοπικούς φορείς που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου, τον αντιδήμαρχο Ε. Κυπαρίσση, τον πρώην Δήμαρχο Ζαγάρη. Σ. και τον Δ.Σ. Γεραμάνη Σ.

Διαβάστε περισσότερα: https://mesma.gr/index.php/latestnews/283-1o-3x3-mesma

Μ.Ε.Σ.Μ.Α

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής ιδρύθηκε το 1976 με αντικείμενο την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιμορφωτικής δράσης στον Μαραθώνα. Από το 1988 μέχρι σήμερα λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ Ανδρών - Εφήβων –Παίδων, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν και τμήματα Βόλεϊ Γυναικών - Νεανίδων- Κορασίδων, καθώς και Ρυθμικής Γυμναστικής και παραδοσιακών χορών.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Stoiximan
Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 6 χώρες μέσω των brandsStoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους. Με έμφαση στην Τεχνολογία, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί από το 2017 τη δράση εταιρικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», που προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών, που μέχρι σήμερα έχει αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ