ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H Stoiximan στην κορυφή στα πρώτα βραβεία Greek Bookmakers Awards 2020

H Stoiximan στην κορυφή στα πρώτα βραβεία Greek Bookmakers Awards 2020

Μετά απο ένα δυνατό 2019 που έκλεισε με 9 ελληνικές και 3 διεθνείς διακρίσεις, τo 2020 ξεκινά με 7 επιπλέον βραβεία για τη Stoiximan. Τρεις μήνες μετά την ιστορική βράβευση του Ομίλουστα EGR Operator Awards του Λονδίνου και την ανάδειξή του ως MobileOperator of the Year - μάλιστα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως-, η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής στα Greek Bookmakers Awards 2020, στην λαμπερή τελετή της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Stoiximan αναδείχθηκε νικήτρια στις εφτά από τις δώδεκα συνολικά κατηγορίες και ανάμεσα στις 16 ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, λαμβάνοντας τα βραβεία για τις εξής κατηγορίες: Πλήθος Αγορών, Καλύτερη Αλληλεπίδραση στα Social Media, Καλύτερες Επιλογές Πληρωμών, Καλύτερη Στοιχηματική Εμπειρία, Καλύτερος Bookmaker Αθλητικού Στοιχήματος στην Ελλάδα, Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών, Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος.

Τα βραβεία Greek Bookmaker Awards byBetarades (BetterCollectiveGroup) πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων στοιχηματικών ιστοσελίδων της ελληνικής αγοράς.Τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες, με εξαίρεση τις «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών» και «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», δόθηκαν με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και το Δεκέμβριο του 2019.

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών»  δόθηκε μετά από ψηφοφορία των επισκεπτών του Betarades.gr. Σχεδόν 3.700 χρήστες κατέθεσαν την ψήφο τους. Για να διεκδικήσει ένας πάροχος το βραβείο «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», απαιτήθηκε η έγγραφη κατάθεση της υποψηφιότητάς του. Οι υποψηφιότητες ελέγχθηκαν και κρίθηκαν από τη Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από ειδικούς, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο τους αθλητικού στοιχήματος στο διαδίκτυο.

Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος ChiefMarketingOfficerτης Stoiximan, σημείωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθουμε με τόσες διακρίσεις σε μια απονομή στην πρώτη κιόλας διοργάνωση των Greek Bookmakers Awards. Βρισκόμαστε εδώ επειδή όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τη Stoiximanγια την ψυχαγωγία τους. Αυτά τα βραβεία ανήκουν στον κάθε ένα από τους 700 εργαζόμενούς μας, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν αυτές τις διακρίσεις πραγματικότητα.»

H κα. PetraZackrisson, ChiefCorporate Development Officer του Ομίλου Stoiximan/Betano, σημείωσε «Κάθε διάκριση είναι σημαντική. Όταν όμως συγκεντρώνεις 7 από τα 12 βραβεία σε μια μόνο διοργάνωση, αυτό είναι ενδεικτικό της θέσης που διατηρούμε στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου στην Ελλάδα. Για τη Stoiximan είναι αυτονόητο ότι σε κάθε εταιρική και εμπορική δραστηριότητα επιδιώκουμε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία. Η θέση μας στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τους ανθρώπους μας που έχουν εργαστεί σκληρά, αλλά και για το πλάνο ανάπτυξης που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές. Όπου κι αν βρισκόμαστε, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο. Κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας.»

Λίγα λόγια για τη Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 5 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία “Try This At Home” ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.  
Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας επισκεφθείτε το www.stoiximan.gr, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το www.iroes.gr και για την πρωτοβουλία “Try This At Home” το https://braingain.stoiximan.gr"

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ