ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πώς βλέπουν οι μπουκ τη «διαβολοβδομάδα»;

Πώς βλέπουν οι μπουκ τη «διαβολοβδομάδα»;

Έτοιμος να δώσει συνέχεια στις νίκες είναι ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχουν ταξίδι στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, καθώς φιλοξενούν στο ΣΕΦ αρχικά την Αρμάνι Μιλάνο (14/10) και στη συνέχεια την Μακάμπι Τελ Αβίβ(16/10).

Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε το 2Χ2 σε αυτή τη σειρά αγώνων, ώστε να φιγουράρει  στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας από το ξεκίνημα στη διοργάνωση. Επίσης, μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στη πρεμιέρα στο Φάληρο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, ούτε που θέλουν να σκέφτονται πιθανό νέο στραβοπάτημα εντός έδρας.

Δείτε τις αποδόσεις για τα ματς του Ολυμπιακού

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Κώστας Σλούκας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, θα είναι πιθανότατα στη 12αδα, αλλά ίσως παίξει λιγότερο χρόνο. Έτσι, όπως και στο «αιώνιο» ντέρμπι σημαντικό ρόλο στο ματς με την Αρμάνι αναμένεται να έχει ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, από τον οποίο οι Πειραιώτες περιμένουν συνεισφορά τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία.

Βέβαια το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, καθώς η Αρμάνι του Ετόρε Μεσίνα είναι ενισχυμένη με παίκτες πρώτης γραμμής όπως ο Ντατόμε, ο Χάινς και ο Ντιλέινι, ενώ είναι μία από τις πέντε ομάδες που έχουν ξεκινήσει με 2Χ2 στην Ευρωλίγκα.

Σε ότι αφορά τη προϊστορία τη τελευταία πενταετία τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τους Ιταλούς είναι ισορροπημένα, ενώ πέρσι τέτοια εποχή οι ερυθρόλευκοι είχαν διασύρει την Αρμάνι στο ΣΕΦ (91-70).

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ