ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκληρή άμυνα και νίκη για τον Ολυμπιακό

Σκληρή άμυνα και νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Χίμκι εκτός έδρας για το τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για το 2020 και στόχος είναι μόνο η νίκη με σκοπό να καταφέρει να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις με Βαλένθια, Ρεάλ και Φενέρ που τον έχουν πάει πίσω στο κυνήγι της οκτάδας.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη η ρωσική ομάδα μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως διαθέτει ένα αρκετά ταλαντούχο σύνολο και μάλιστα πολύ επιθετικό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλή άμυνα και να καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό του για να μπορέσει να πάρει από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Η νίκη για τους ερυθρόλευκους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και για αυτό το λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν γρήγορο μπάσκετ και να σουτάρουν αρκετά από την περίμετρο.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Με τις ελκυστικές αποδόσεις της winmasters μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε αμέτρητες επιλογές για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το να μπουν λιγότεροι από 41 πόντοι στην πρώτη περίοδο, αφού ο Ολυμπιακός θα μπει στο παιχνίδι με σκοπό να μην επιτρέψει στη Χίμκι να τρέξει το γήπεδο. Κάτι τέτοιο το συναντάμε σε απόδοση 1.95 και είναι αρκετά δελεαστικό για ποντάρισμα.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι είναι πεπεισμένοι πως θα έρθει αυτό το αποτέλεσμα και δεν έχουμε παρά να τους πιστέψουμε και εμείς. Το διπλό του Ολυμπιακού το συναντάμε σε απόδοση 2.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ