ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ερυθρόλευκη» ανωτερότητα

«Ερυθρόλευκη» ανωτερότητα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου και θέλει τη νίκη προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του με τους υπόλοιπους και παράλληλα να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Από την άλλη η Ένωση βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης μετά τη φυγή του Καρέρα και την πρόσληψη του Χιμένεθ και θα προσπαθήσει να αποσπάσει βαθμούς ή έστω βαθμό στο Φάληρο για να μην χάσει τη «μπάλα» μαθηματικά.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι θα κατέβουν στον αγώνα χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πλην του Χασάν που περιμένουν το πότε θα επιστρέψει. Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση και δεν αποκλείεται τουλάχιστον ο πρώτος να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό, όμως πιστεύουμε πως ο Ολυμπιακός θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα ψάξει να βρει το γρήγορο γκολ και γενικότερα θα προσπαθήσει να καθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι. Η winmasters  μας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε μεγάλα κέρδη.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη επιλογή μας θα είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός χωρίς να δεχθεί τέρμα. Αυτή η επιλογή μπορεί να περιέχει κάποιο ρίσκο, όμως βάση της εικόνας των δύο ομάδων δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει.  Την επιλογή την συναντάμε σε απόδοση 2.30.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι αρκετά ρίσκο και θα πάμε με την ποιότητα του Ολυμπιακού και γενικότερα με βάση τις τελευταίες αναμετρήσεις στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα ποντάρουμε στο 3-0 ακριβές σκορ στον αγώνα που το βρίσκουμε στο 8.75.  

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ