ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Αλώνει» το Τελ Αβίβ με σούπερ Σλούκα!

«Αλώνει» το Τελ Αβίβ με σούπερ Σλούκα!

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στον μπασκετικό Ολυμπιακό, αυτό είναι η άγνοια κινδύνου στα εκτός έδρας και η αποτελεσματικότητα μακριά από το ΣΕΦ. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται απλά να επιβεβαιώσουν και στο Ισραήλ ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες και να πάρουν ένα διπλό, που ενδεχομένως θα τους αλλάξει την μοίρα βαθμολογικά και θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν συνέχεια στις δύο νίκες επί των Χίμκι και Μπάγερν και να πάρουν θέση στην 8αδα. Στην παρούσα φάση η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 9 νίκες-8 ήττες.Αουτσάιντερ δίνεται ο Ολυμπιακός από τις στοιχηματικές, με το «διπλό» να παίζει στο 3,14!

Το θετικό για τον κόουτς των Πειραιωτών είναι ότι βλέπει τον Κώστα Σλούκα να φορμαρίζεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Το να σκοράρει 11 ή περισσότερους πόντους ο γκαρντ των φιλοξενούμενων δίνει απόδοση 1,72, ενώ οι 7+ ασίστ του Σλούκα παίζονται στο 1,87.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στους γκαρντ της Μακάμπι να βρουν ρυθμό στο περιφερειακό σουτ. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι Ισραηλινοί μέχρι 80 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1,86.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ