ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημείο και πόντοι

Σημείο και πόντοι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στόχος του είναι να επιστρέψει στις νίκες, αφού τρέχει ένα αρκετά αρνητικό σερί. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, θέλει να φύγει νικήτρια από το Φάληρο και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που κάνει στη διοργάνωση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό είναι αρκετά, αφού πέρα από τον Χασάν Μάρτιν που θα χάσει όλη τη σεζόν με πρόβλημα στο γόνατο ,εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, που λείπει εδώ και δύο μήνες από τη δράση, λόγω του προβλήματος που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με τη Φενέρ στη Κωνσταντινούπολη.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Άγνωστο παραμένει το εάν ο Κώστας Κουφός θα βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρολεύκων, αφού την Τετάρτη κατάφερε να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει το τεχνικό επιτελείο.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι από άποψη θεάματος με τις δύο ομάδες  να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να κάνουν το παιχνίδι τους. Χάρη στην  winmasters βρίσκουμε τις κορυφαίες αποδόσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και ποντάρουμε σε καλές επιλογές.

Η πρώτη θα είναι το Over 158 πόντοι στο παιχνίδι, αφού πιστεύουμε πως θα είναι ένας ανοικτός αγώνας από τις δύο ομάδες. Τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.  

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού που το βρίσκουμε σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 2.55.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ