ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκόρερ και πολλά γκολ στην Ολλανδία

Σκόρερ και πολλά γκολ στην Ολλανδία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι με οδηγό το 4-2 του πρώτου αγώνα, πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ολλανδία και στόχος τους είναι να κάνουν ακόμα μία νίκη που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, έχουν τονίσει πως θα αγωνιστούν σαν να είναι 0-0 το παιχνίδι, κάτι που δείχνει το πόση θέληση και πίστη υπάρχει στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να μάθει πως θα είναι η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και μέχρι τώρα το επικρατέστερο δίδυμο είναι εκείνο του Σεμέδο με τον Μπα για το κέντρο της άμυνας.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Το παιχνίδι περιμένουμε να είναι παρόμοιο με το πρώτο σε θέμα τερμάτων και ευκαιριών με τις δύο ομάδες να βασίζουν πολλά στην επιθετική λειτουργία τους και ιδιαίτερα οι Ολλανδοί οι οποίοι ζουν και αναπνέουν από την επίθεση τους.

Επομένως αυτό που θα μετρήσει αρκετά είναι το ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να περιορίσει καλύτερα τον αντίπαλο και να επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Εμείς χάρη στην  winmasters  έχουμε την ευκαιρία να βρούμε τις κορυφαίες αποδόσεις  για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και να ποντάρουμε σε πολλές επιλογές.

Η πρώτη θα είναι 2 και G/G την οποία βρίσκουμε στην εκπληκτική απόδοση του 5.75.

Η δεύτερη θα είναι να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης την οποία συναντάμε σε απόδοση 4.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ