ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει στις νίκες

Επιστρέφει στις νίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια και στόχος του είναι να επιστρέψει στις νίκες, μετά από αρκετές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα τελευταία φορά που κέρδισαν οι Πειραιώτες ήταν στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στις 19/01 και εκ τοτε αγνοούν το ροζ φύλλο αγώνα. Την περασμένη εβδομάδα έφτασαν κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όμως δεν τα κατάφεραν στο τέλος.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Οι πιθανότητες πλέον μπορεί να είναι μόνο βαθμολογικές, όμως άπαντες στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την πρόκριση, μα πάνω από όλα να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη μεριά η Μπασκόνια βρίσκεται ξεκάθαρα σε τροχιά play-off και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της οκτάδας και φυσικά να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό, ενώ εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνουν οι Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν. Αντίθετα περιμένουμε να κάνει ντεμπούτο ο Κώστας Κουφός και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα για να επιστρέψει στις νίκες.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, όπου τον πρώτο ρόλο θα τον έχουν οι επιθέσεις των δύο ομάδων, αφού αρέσκονται και οι δύο να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο. Χάρη στην winmasters  μας δίνεται η ευκαιρία να ποντάρουμε σε δύο καλές επιλογές για το παιχνίδι.

Η πρώτη επιλογή θα είναι το Over 157.5 το οποίο συναντάμε στη δελεαστική απόδοση του 2.10.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στη νίκη του Ολυμπιακού, όπου τη βρίσκουμε σε απόδοση 3.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ