ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολοταχώς για την τετράδα

Ολοταχώς για την τετράδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για τον επαναληπτικό της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει τη νίκη για να πάρει ακόμα πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη σημαντική νίκη που πέτυχαν στο Βόλο και θέλουν να συνεχίσουν έτσι και τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν το γρήγορο τέρμα που θα διώξει το άγχος, αφού μετά ο αντίπαλος θα χρειάζεται 3 τέρματα για να πάρει την πρόκριση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Το πρώτο παιχνίδι είχε βρει νικητή τον Ολυμπιακό με 2-1, οπότε όλα είναι ανοικτά ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό και να πάρει εκείνη την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ, καθώς και τους Ζοσέ Σα και Ματιέ Βαλμπουενά οι οποίοι έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες αρέσκονται στο να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν αρκετά τέρματα. Χάρη στην  winmasters μπορούμε να ποντάρουμε στις καλύτερες επιλογές με τις κορυφαίες αποδόσεις.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού ο Γιώργος Μασούρας το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 3.25.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι να ποντάρουμε σε ένα ακριβές σκορ το οποίο περιέχει αρκετό ρίσκο. Συγκεκριμένα θα ποντάρουμε στο 1-3 το οποίο βρίσκουμε στη δελεαστική απόδοση του 14.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ