ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκοράρει από ημίχρονο

Σκοράρει από ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League και στόχος του είναι μόνο η νίκη για να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από προκρίσεις που ήρθαν με γκολ στα τελευταία λεπτά απέναντι σε Αϊντχόφεν και Μπενφίκα αντίστοιχα. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι οι δύο ομάδες δεν τα παρατούν σχεδόν ποτέ και ότι παλεύουν μέχι την τελευταία στιγμή.

 

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών κυρίως αμυντικά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη, όχι μόνο αυτής της αναμέτρησης, αλλά και της ρεβάνς. Φυσικά δεν μπορεί να μην αναφερθεί, πως πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί απέναντι στους Λονδρέζους, χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και φέτος.

 

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Περιμένουμε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, αφού και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να σκοράρουν συχνά και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η Άρσεναλ διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες κάτι που πρέπει να προσέξει ιδιαίετρα ο Ολυμπιακός.

 

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Μπορεί να μοιάζει αρκετά με την περσινή ομάδα του Αρτέτα, όμως φέτος δείχνει πιο ώριμη τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη. Άλλωστε είναι και αήττητη στο Europa League κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.  Χάρη στη winmasters βρίσκουμε τις κορυφαίες αποδόσεις για πολλές επιλογές.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στο Over 0.5 γκολ Ολυμπιακού στο ημίχρονο, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε απόδοση 2.90.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ