ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ελλάδα-Γεωργία απόψε στη Novileague

Ελλάδα-Γεωργία απόψε στη Novileague

Η πρώτη… δόση από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται απόψε, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Θεσσαλονίκη και την μάχη της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Γεωργία για την 3η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Αυτό είναι και το ζευγάρι της 51ης αγωνιστικής του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προκριματική διαδικασία. Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία (1-1), απέδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου. Η συνέχεια ήταν ανάλογη στο φιλικό με την Ονδούρα, με το νικηφόρο 2-1 να διευρύνει το αήττητο σερί της Εθνικής στους 7 αγώνες (4-3-0).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη ήττα σε επίσημο παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εντοπίζεται πίσω στο 2019 από την Ιταλία (6-4-0 έκτοτε). Η Γεωργία είχε ξεκάθαρα το πιο δύσκολο έργο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του γκρουπ, καθώς αντιμετώπισε τα φαβορί για την κατάληψη των πρώτων θέσεων.

Τόσο κόντρα στην Σουηδία (ήττα 1-0), όσο και με την Ισπανία (ήττα 2-1) εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαχητική, χάνοντας στις λεπτομέρειες σε αμφότερα. Το ζητούμενο για την ομάδα του Γουίλι Σανιόλ είναι η έλλειψη ψυχολογίας, αφού παραμένει χωρίς νίκη στους 7 πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε (0-3-4), διάστημα στο οποίο κράτησε μόνο μία φορά το μηδέν πίσω.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, η Ελλάδα παραμένει αήττητη με αντίπαλο την Γεωργία, αριθμώντας 6 νίκες σε 7 συναντήσεις (6-1-0). Σε επίπεδο προκριματικών τέθηκαν αντιμέτωπες σε τρεις περιπτώσεις, με την Εθνική να χάνει βαθμούς μόνο μία φορά, το 2010 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ ανεξαρτήτως έδρας: 1-2 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στα τελευταία 20 εντός της Ελλάδας: 2-1 (4), 0-0 (4), 0-1 (3), 1-1 (2), 1-0 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στα τελευταία 20 εκτός της Γεωργίας: 1-0 (6), 1-1 (4), 2-2 (4)
  • Πρώτοι εν ενεργεία σκόρερ με το Εθνόσημο: Κώστας Φορτούνης (9), Πέτρος Μάνταλος (4) – Γιάμπα Κανκάβα (10), Γκιόργκι Κβιλιτάια (6)

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ