ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ από νωρίς στον Πειραιά

Γκολ από νωρίς στον Πειραιά

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός έχει άλλη μία υποχρέωση, μιας και υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Θρύλος παίζει ξανά με την ΑΕΚ, στο 4ο φετινό τους παιχνίδι και μετράει ήδη 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Νίκησε 3-0 στο Καραϊσκάκη, στην κανονική διάρκεια και 5-1 στο ΟΑΚΑ, στα πλέι οφ, ενώ είχε μείνει στο 1-1 στο ΟΑΚΑ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Και μπορεί να έχει εξασφαλίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές το 46ο πρωτάθλημα, όμως, καλείται να συνεχίσει με νίκες και καλές εμφανίσεις ως το τέλος. Αυτό είναι το ζητούμενο, άλλωστε. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση την περασμένη Τετάρτη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως, πήραν αυτό που ήθελαν. Και πήραν τη νίκη με το παρθενικό γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τα ερυθρόλευκα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής την ΑΕΚ και θέλει, παρά την τεράστια διαφορά (24 βαθμοί!), να πάρει άλλη μία νίκη, δείχνοντας καλή εικόνα, σίγουρα καλύτερη από εκείνη στο τελευταίο παιχνίδι.

Μάλιστα, κάπως έτσι θα πάμε στο στοίχημα με δύο επιλογές, περιμένοντας καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Πρώτη μας επιλογή, μέσα από όσα μας προσφέρει η winmasters, είναι το Over 2,5 γκολ στο 1,75. Το λες και συμπαθητικό.

Αυτό που πληρώνει σχεδόν τα διπλά, είναι το να μπει το πρώτο γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Για την ακρίβεια, η επιλογή Γκολ μεταξύ 1-15 λεπτού πληρώνει 3,25.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ