ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει αξία το 2,10 του Ολυμπιακού

Έχει αξία το 2,10 του Ολυμπιακού

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για δεύτερη φορά φέτος δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Κυριακή (9/5, 17:15), αυτήν τη φορά για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για κάποια από τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει δυνατό φινάλε, την ώρα που μένουν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάνει νίκη στα πλέι οφ και προέρχεται από το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει εκ νέου αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Όπως έκανε, δηλαδή, και στο προ ημερών παιχνίδι με τον Άρη (1-1), στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα παιχνίδι όπου έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα σε ηλικία 16 ετών και 9 μηνών ο Αλέξης Καλογερόπουλος.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα παίξει ξανά με αρκετές αλλαγές και είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του περιμένει να δει πράγματα από όσους πάρουν ευκαιρίες. Ταυτόχρονα, δίνει και νέες ανάσες σε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί αρκετά εδώ και πολλούς μήνες.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η βασική μας επιλογή στο στοίχημα είναι μία που θεωρούμε πως έχει αξία. Και πληρώνει καλά στη winmasters. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι πληρώνει 2,10 και είναι πολύ καλό με δεδομένο και ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με αλλαγές και πολλοί θα θέλουν να δείξουν πράγματα. Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάποιον στόχο και αυτό του επιτρέπει να παίζει πιο ελεύθερα.

Επίσης, περιμένουμε να μπει και ένα γκολ νωρίς. Το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μέχρι το 30ό λεπτό το βρίσκουμε στο 2,05. Ωραίο είναι και θα το στηρίξουμε.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ