ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Stoiximan Tokyo Team: «Σε αυτούς τους αγώνες μας ανεβάσατε ψηλά»

Stoiximan Tokyo Team: «Σε αυτούς τους αγώνες μας ανεβάσατε ψηλά»

Μια από τις πολυπληθέστερες χορηγικές οικογένειες της ελληνικής αποστολής των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Stoiximan Tokyo Team, κατάφερε να χαρίσει σε όλους  χαμόγελα, συγκίνηση και δυνατές στιγμές αθλητικού ήθους, κάνοντας τους Έλληνες να κοιτάξουν περήφανα ψηλά. Η Stoiximan, υπερήφανος χορηγός των Πρωταθλητών, στρέφει τώρα το δικό της βλέμμα στους δικούς της ήρωες, τιμώντας τους με την πιο απλή και συνάμα ειλικρινή πράξη ευγνωμοσύνης: το δικό της χειροκρότημα.

Η νέα καμπάνια της Stoiximan που φέρει τον τίτλο «Σε αυτούς τους αγώνες μας ανεβάσατε ψηλά» έρχεται να μεταφέρει το μήνυμα της σπουδαίας επιβράβευσης προς τους αθλητές της πουι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατακτώντας μετάλλια, σηκώνοντας την Ελλάδα ψηλά. Έτσι, η  Stoiximan Tokyo Team ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης χειροκροτεί τους φετινούς Ολυμπιονίκες Στέφανο Ντούσκο, που πρόσφατα καλωσόρισε στη μεγάλη χορηγική της οικογένεια, τον Μίλτο Τεντόγλου, την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών και τον Λευτέρη Πετρούνια και ευχαριστεί όλους τους Πρωταθλητές της Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Πρεβολαράκη, Βασιλεία Καραχάλιου, Γιώργο Πιλίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χριστίνα Μπούρμπου, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου.

Σημειώνεται ότι η Stoiximan πιστή στην αξία «Στηρίζουμε τους ήρωες του σήμερα, εμπνέουμε τους ήρωες του αύριο», επενδύει από την αρχή της λειτουργίας της στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού μέσω του φιλόδοξου και διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας στην πράξη επαγγελματικές ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, μεμονωμένους αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming, σχολίασε « Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της  Stoiximan Tokyo Team ανεξαρτήτως του αν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Όλοι ήταν άξιοι εκπρόσωποι της χώρα μας στην κορυφαία  παγκόσμια διοργάνωση. Για εμάς σημασία και αξία δεν έχουν μόνο οι νίκες και οι κορυφές, αλλά η διαδρομή τους μέχρι σήμερα. Η χορηγική οικογένεια της Stoiximan θα συνεχίσει να μεγαλώνει, ενισχύοντας το δυναμικό της με ανθρώπους που πάντα έχουν να μας διδάξουν και κάτι καινούριο. Μέχρι την επόμενους αγώνες στο Παρίσι, θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Πρωταθλητές μας,  δίνοντάς τους την ώθηση να μην σταματούν να προσπαθούν. Θα ήθελα εκ μέρους της Kaizen Gaming, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας έκαναν την τιμή να νιώθουμε υπερήφανοι, και να διαβεβαιώσω ότι η Stoiximan θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό τους στο ταξίδι τους, αυτό στο «Δρόμο για το Παρίσι». Λευτέρη, Μίλτο, Στέφανε, Κατερίνα, Άννα, Χρήστο, Μαρία, Βασιλεία, Γιώργο, Κριστιάν, Χριστίνα, Αννέτα, Μαρία και όλοι οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης, σας ευχαριστούμε.»

Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ