ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιο έτοιμη η Μονακό

Πιο έτοιμη η Μονακό

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ιταλία και τη Γαλλία.

Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους (19:00): Πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την 3η αγωνιστική, που εκτός από το Νάπολι-Γιουβέντους έχει την Κυριακή και το Μίλαν-Λάτσιο. Οι παρτενοπέι θέλουν να συνεχίσουν όπως σταμάτησαν πριν τη διακοπή. Οι μπιανκονέρι να δείξουν πως ο διακόπτης “γύρισε”.

Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους (19:00): Πολύ πειστικό ξεκίνημα για τη Νάπολι. Το βασικό στην εποχή με τον Σπαλέτι στον πάγκο ήταν στο ξεκίνημα να μην πετάξει βαθμούς και σε δεύτερο χρόνο οι παρεμβάσεις του νέου τεχνικού. Είναι σαφές πως η κυνικότητα είναι ένα στοιχείο που άνθρωποι των παρτενοπέι θέλουν να βάλουν φέτος ώστε να πετύχουν τον στόχο της διεκδίκησης του τίτλου. Στο ξεκίνημά της χωρίς να ενθουσιάσει αλλά παράλληλα με φουλ ουσιαστικό παιχνίδι, η Νάπολι πήρε το ματς με τη Βενέτσια παρότι έπαιζε με δέκα από το ξεκίνημα (2-0), ενώ σκούπισε και τη Τζένοα εκτός έδρας (1-2). Στα αγωνιστικά σημαντική είναι η επιστροφή του Μερέτ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Από εκεί και πέρα Ζιελίνσκι και Λομπότκα παραμένουν στα πιτς.

Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους (19:00): Η Γιουβέντους επιστρέφει στη δράση ελπίζοντας πως η διακοπή δούλεψε με θετικό τρόπο. Τραγικό το ξεκίνημά της με έναν βαθμό στο Ούντινε (2-2) και ήττα από την Έμπολι στο Τορίνο (0-1). Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως το κλίμα για τον Αλέγκρι είναι οριακό, ενώ παράλληλα πλέον δεν υπάρχει ο Ρονάλντο στο ρόστερ. Ο τεχνικός της ομάδας περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να τσεκάρει την κατάσταση του Κουδράδο που επέστρεψε με πτήση τσάρτερ από την Κολομβία, ενώ αμφίβολος για τον ίδιο λόγο δίνεται και ο Ντιμπάλα. Επίσης, οφ είναι ο Κιέζα συνεπώς οι Κεάν και Μοράτα είναι οι επικρατέστεροι για την επίθεση.

Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους (19:00): Πρώτο ντέρμπι και τα πράγματα δείχνουν πολύ κρίσιμα και για τις δύο. Από τη μία η Νάπολι έχει μπει δυνατά και βλέπει… ευκαιρία απέναντι στην προβληματική στο ξεκίνημα Γιουβέντους. Από την άλλη οι μπιανκονέρι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που του έχουν πάρει τον αέρα, θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα. Επειδή το δείγμα της Νάπολι στα μάτια μας είναι πιο ουσιαστικό και βάζοντας μέσα και τα προβλήματα των φιλοξενούμενων επιλέγουμε τον άσο στο δίκαιο 2.40 (Novibet).

Ligue 1, Μονακό-Μαρσέιγ (22:00): Τοπικό ντέρμπι μετά από μία εβδομάδα απραξίας, που μάλλον βόλεψε και τις δύο. Η Μονακό καλείται να πατήσει γκάζι μετά το κακό ξεκίνημα, ενώ η Μαρσέιγ να αποδείξει πως είναι έτοιμη και για τα δύσκολα.

Ligue 1, Μονακό-Μαρσέιγ (22:00): Να δείξει πως άφησε πίσω της το σοκ του αποκλεισμού από τη Σαχτάρ και πως μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει η Μονακό. Στο τελευταίο της ματς πήρε εύκολο διπλό 1-2 στην Τρουά δείχνοντας χαρακτήρα, ωστόσο, οι μόλις τέσσερις βαθμοί σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα αποτελούν πρόβλημα. Ο Κόβατς πάντως δείχνει πως έχει τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες του και σίγουρος για ντεμαράζ. Στο restart που θα επιχειρήσει θα έχει προβλήματα, καθώς οι Γκόλοβιν και Σιντεμπέ δεν προλαβαίνουν, ενώ νοκ-άουτ είναι και ο Φόλαντ.

Ligue 1, Μονακό-Μαρσέιγ (22:00): Η Μαρσέιγ έκανε ιδανικό φινάλε πριν τη διακοπή με νίκη 3-1 κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Οι επτά βαθμοί σε τρία ματς φέρνουν ικανοποίηση, ωστόσο, το βασικό για τον Σαμπάολι είναι να κάνει ακόμη πιο compact την ομάδα του, καθώς στο ξεκίνημα κυρίως αμυντικά έδωσε δικαιώματα. Στο Πριγκιπάτο ο πονοκέφαλος στο δημιουργικό κομμάτι είναι τεράστιος, αφού εκτός λόγω τιμωρίας από την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο ντέρμπι με τη Νις θα είναι ο “εγκέφαλος”, Παγέ. Για τον ίδιο λόγο τιμωρημένος είναι και ο Γκονζάλες, ενώ ο Μίλικ είναι τραυματίας.

Ligue 1, Μονακό-Μαρσέιγ (22:00): Ντέρμπι αποδείξεων διαφορετικού χαρακτήρα και για τις δύο! Η Μαρσέιγ δείχνει πιο σταθερή, αλλά από την άλλη όλα της τα ματς είναι στο όριο, ενώ μεσοεπιθετικά ο ρόλος του Παγέ είναι πολύ σημαντικός. Από τη Μονακό, που επίσης έχει απουσίες, δεν έχουν δει ακόμη κάτι που να μας πείθει, αλλά επειδή έχει περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και χρειαζόταν περισσότερο την διακοπή θα πάμε προς τα αριστερά. Επιλέγουμε τον άσο στο δίκαιο 2.10 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ