ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League (18:15).

Οι πρωταθλητές Ελλάδος παρά το νωθρό μπάσιμο στην σεζόν, παραμένουν αήττητοι και αποδεικνύουν ότι διαθέτουν «μέταλλο». Συγκεκριμένα σε 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν 5 νίκες και 5 ισοπαλίες, μένοντας στο μηδέν επιθετικά μόνο κόντρα στον Ατρόμητο (0-0).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα απέναντι στον σαθρό αμυντικά Απόλλων Σμύρνης, έχοντας κατά νου και το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται στο άμεσο μέλλον. Ακόμα και με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, η διαφορά ποιότητας και δυναμικής παραμένει τεράστια, γι’ αυτό τον λόγο ο άσος κοστολογείται στο 1.19 και αντίστοιχα το διπλό στο 15.50.

Το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού αναζητά ένα ξέσπασμα για να αποβάλλει εντελώς την γκρίνια και η άμυνα του αποψινού αντιπάλου, προσφέρεται για κάτι τέτοιο (7 γκολ παθητικό σε 2 ματς). Το over 2,5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1.48, ενώ το combo bet 1 & Over 2,5 γκολ στο 1.50.

Αναμένοντας ένα απόγευμα με έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα και αξιοποιώντας το bet builder, που επιτρέπει τον συνδυασμό αγορών δημιουργήθηκε το εξής σενάριο με απόδοση 1.90: 1 & Over 2,5 γκολ & anytime scorer Τικίνιο.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ