ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η παράδοση στην Πόλη και το διπλό του 3.15

Η παράδοση στην Πόλη και το διπλό του 3.15

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League επιφυλάσσει μία απαιτητική αποστολή για τον Ολυμπιακό.

Το σύνολο του Πέδρο Μάρτινς δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (30/09, 19:45). Πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση, διότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, αποκτά πλεονέκτημα στη μάχη για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του 4ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβάζουν στροφές, αποκτούν ομοιογένεια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο χορτάρι. Αισίως το αήττητο σερί έφτασε τους 11 αγώνες (7-4-0), παρόλα αυτά το διπλό κινείται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 3.15. Αντίστοιχα, σε τιμές φαβορί βρίσκουμε τη νίκη της Φενέρ, στο 2.10.

Εκτός από την αποτελεσματικότητα των πρωταθλητών Ελλάδος και η πρόσφατη παράδοση στην Πόλη δημιουργεί ευφορίας στις τάξεις τους. Πιο συγκεκριμένα, στις δύο από τις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις τους στην Τουρκία, έφυγαν νικητές (2-0-1), σε ιδιαίτερες αναμετρήσεις, που παιζόταν η πρόκριση. Στο 1.61 κοστολογείται το Χ2, στο 2.15 το 2 draw no bet.

Σε επίπεδο προσώπων δύο περιπτώσεις ξεχωρίζουν από το στρατόπεδο των Πειραιωτών. Πρόκειται για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο. Ο Μαροκινός φορ επιστρέφει από μικρή αποχή, στην Ευρώπη σκοράρει με συνέπεια φέτος (3 γκολ) και το να βρει δίχτυα σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς προσφέρεται στο 2.75.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μόλις βρήκε ρυθμό, ξεκίνησε τις… παχυλές καταθέσεις, μετρώντας 3 γκολ στα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στο 2.88 βρίσκουμε την απόδοση στο anytime scorer, ενώ στο 6.50 εκτιμάται να είναι ο παίκτης που θα σημειώσει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ