ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με βλέψεις στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Με βλέψεις στην Πόλη ο Ολυμπιακός

To Stoiximaviewπροτείνει δυάδα αγώνων από το  Γιουρόπα Λιγκ.

Europa League, Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45): Στην Ευρώπη στρέφει ο Ολυμπιακός πλέον το ενδιαφέρον του. Την Κυριακή βέβαια έχει και το ντέρμπι των αιωνίων απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όταν σε καλεί ευρωπαϊκή διοργάνωση, πρέπει να δίνεις τα πάντα. Κι αυτή είναι η προσέγγιση του Μαρτίνς, αυτή που θέλει να δει τουλάχιστον από τους παίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα του Europa League πήραν μία δύσκολη νίκη απέναντι στην Αντβέρπ, την οποία θέλουν να εξαργυρώσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι από την άλλη πλευρά έμειναν στο 1-1 χάνοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις και με γκολ να τους ακυρώνεται μέσω VAR στη συνέχεια της φάσης, μέσα στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ.

Europa League, Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45): Οι αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες είναι καλές για όποια επιλογή και αν έχει κάποιος όσον αφορά στην τελική έκβαση του ματς. Ποιος, όμως, βάζει το χέρι του στη… φωτιά, ότι το βλέπει «1», «Χ» ή «2»; Σε αυτό το ματς που όλα είναι ανοιχτά, η πρώτη μου επιλογή έτσι έρχεται από τον Stoiximan και έχει να κάνει με το χρόνο τον οποίο θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Παρότι στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού στην Ελλάδα βλέπουμε γκολ νωρίς, αυτή τη φορά θα πάμε στοίχημα ότι γκολ στην Τουρκία θα μπει μετά το 28ο λεπτό, κάτι που πληρώνει με 2,05.

Europa League, Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45): Θα κάνουμε παιχνίδι και με τις κίτρινες κάρτες, εκεί που εντοπίζουμε τον Μαντί Καμαρά στο να παρατηρηθεί, με απόδοση 3.00 παρακαλώ. Νομίζω πως πρόκειται για μία δελεαστική η απόδοση, σε μία μέρα που ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού θα έχει πάρα πολλή δουλειά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι απουσιάζει λόγω ενοχλήσεων ο Εμβιλά, θα κληθεί να δώσει πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή (και όχι μόνο).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Europa League, Σέλτικ – Λεβερκούζεν, (22:00): Σε ένα «ροκ» παιχνίδι στην Ανδαλουσία, η Σέλτικ ηττήθηκε με σκορ 4-3 από τη Μπέτις και μπήκε με το… αριστερό στον Ζ’ όμιλο. Οι «Κέλτες» προηγήθηκαν 2-0 στο 27’, μέχρι το 53’ βρίσκονταν πίσω με 4-2 και τελικά μείωσαν στο τέλος. Στο πρωτάθλημα Σκωτίας είχαν άλλο ένα στραβοπάτημα, αυτή τη φορά με τη Νταντί Γιουνάιτεντ (1-1). Έτσι, μετά από 7 αγώνες έχει μόλις 10β., όντας στο -6 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής Άνχελ Ποστέκογλου τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Europa League, Σέλτικ – Λεβερκούζεν, (22:00): Από την άλλη, η Λεβερκούζεν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Αν και τα βρήκε σκούρα, η Μπάγερ κατάφερε να λυγίσει με σκορ 2-1 την αντίσταση της Φερεντσβάρος στη Γερμανία. Στη Bundesliga το ξεκίνημα της είναι εντυπωσιακό. Παρά τις δυσκολίες, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μάιντς με 1-0 και ισοβαθμεί στη 2η θέση με 13β. με τη Βόλφσμπουργκ, μετά από 6 αγώνες. Για την ώρα, βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και το ερώτημα είναι: πόσο θα αντέξει;

Europa League, Σέλτικ – Λεβερκούζεν, (22:00): Το απουσιολόγιο των δύο ομάδων είναι γεμάτο. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους: Τέιλορ (αμυντικός), Ζουλιέν (αμυντικός), ΜακΓκρέγκορ (μέσος), Φόρεστ (μεσοεπιθετικός), Φουρουχάσι (επιθετικός) και Γιακουμάκης (επιθετικός). Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Γλασκώβη χωρίς τους: Παλάσιος (αμ. μέσος), Λομπ (αναπλ. Τερματοφύλακας), Φοσού-Μενσά (δ. μπακ), Μπάουμγκαρτλινγκερ (αμ. μέσος) και Ταπσόμπα (στόπερ).

Μπορεί να είναι μόλις η 2η αγωνιστική, αλλά για τη Σέλτικ, το ματς είναι «τελικός». Αν υποστεί δεύτερη ήττα και την ίδια ώρα κάνει και η Μπέτις το «2 στα 2», τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, το εμπόδιο της Λεβερκούζεν είναι υψηλό, όπως φαίνεται και από τις τιμές του διπλού στο στοίχημα. Οι «ασπιρίνες» έχουν την ποιότητα να φύγουν αλώβητες και εκτιμώ ότι θα πετύχουν τον στόχο τους. Με δεδομένο ότι αμφότερες είναι ομάδες με επιθετικές αρετές και αμυντικά κενά, θα πάμε στοίχημα με 2Χ και Over 2,5 στο 2.25 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ