ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ: ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ... ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ: ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ... ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Με άλλα τρία τελικά σκορ 1-0 ολοκληρώθηκε χθες η 1η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εννέα από τα συνολικά 12 ματς της πρεμιέρας έληξαν με το ίδιο σκορ. Εντεκαunder και μόλις μία νίκη από ομάδα που ήταν αουτσάιντερ.

*Την τελευταία φορά που το Καμερούν φιλοξένησε αγώνες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 1972, στη διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες και μόλις έξι ποδοσφαιριστές είχαν κάνει το βήμα εκτός Ηπείρου. Σήμερα ο αριθμός συμμετοχών στο τουρνουά έχει ανέβει στις 24 και πάνω από 400 ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε συλλόγους εκτός Αφρικής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Καμερούν - Αιθιοπία

Παρά το άγχος της πρεμιέρας το Καμερούν ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε με over, στο 2-1 επί της Μπουρκίνα Φάσο. Νίκη που δίνει και την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια του τουρνουά. Λογικό φαβορί σήμερα κόντρα στην Αιθιοπία, που έχασε εύκολα 1-0 από το Πράσινο Ακρωτήρι, σε ματς βέβαια που από πολύ νωρίς έπαιζε με δέκα. Αποβολή που ήρθε από λάθος συμπεριφορά αμυντικού της, μια από τις πάρα πολλές στο παιχνίδι. Γενικότερα η αμυντική της λειτουργία έδειξε από κακή έως και… αστεία! Αξίζει ένα funbet σε τιμή 13.00 (Novibet) στο να δούμε αυτογκόλ σήμερα στο παιχνίδι. Θα δεχτεί αρκετή πίεση από τους Καμερουνέζους και με παρόμοια εμφάνιση δεν δείχνει τόσο απίθανο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, περιμένοντας την Αιθιοπία σε μια σχεδόν μόνιμη θέση άμυνας, δεν είναι άσχημο το 1.90 στο να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι. Πιθανό επίσης να είναι το Καμερούν ξανά εκείνο που θα ξεφύγει από τον κανόνα του ενός γκολ στο τουρνουά. Στο 2.03 να κινηθούν στο εύρος των 2-3 γκολ οι γηπεδούχοι.

Αμφότερα τα ειδικά στοιχήματα στη Betshop, που πρόσφατα ανανέωσε το μενού της με νέες αγορές.

Κάπε Βέρντε - Μπουρκίνα Φάσο

Παρά την ήττα στην πρεμιέρα η Μπουρκίνα Φάσο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, βγάζοντας αυτοματισμούς και αρκετές τελικές προσπάθειες απέναντι στο Καμερούν. Δίκαια είναι το φαβορί κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, που ναι μεν πήρε τους τρεις βαθμούς στην 1η αγωνιστική, αλλά έπαιζε με παίκτη παραπάνω από νωρίς στο θεωρητικά βατό ματς απέναντι στην Αιθιοπία.

Με βάση το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπουρκίνα Φάσο και την ψυχολογία από τη νίκη που πήρε το Πράσινο Ακρωτήρι, μπορούμε να ρισκάρουμε στην  εμφάνιση ενός over μετά από τόσες ημέρες.

Bet Market Επιλογές

13/1 - 18:00 - Καμερούν - Αιθιοπία: Αιθιοπία περισσότερες κάρτες @ 1.90

13/1 - 18:00 - Kαμερούν-Αιθιοπία:    Αυτογκόλ@ 13,00    

13/1 - 21:00 - Πράσινο Ακρωτήρι-Μπουρκίνα Φάσο: Over 2 @ 2.57   

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ