ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στοίχημα: Ο... τιμωρός Ντόρσεϊ και η άμυνα, οι βάσεις για το 'διπλό' στο Τελ Αβίβ!

Στοίχημα: Ο... τιμωρός Ντόρσεϊ και η άμυνα, οι βάσεις για το 'διπλό' στο Τελ Αβίβ!

Μια ακόμη δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Οι 'ερυθρόλευκοι' ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην τετράδα. Επί της ουσίας οι Πειραιώτες κυνηγούν μια υπέρβαση, αφού ο βασικός στόχος στη διοργάνωση ήταν τα playoffs. Όμως... τρώγοντας έρχεται η όρεξη και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει το δικαίωμα να προσδοκά κάτι περισσότερο!

Μετά από τρεις σερί νίκες και αφού είχε βγει εκτός ρυθμού ελέω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Πόλη από την Φενέρ πριν επικρατήσει άνετα του Ιωνικού με σκορ 109-65 για την Basket League. Παιχνίδι που βοήθησε τους 'ερυθρόλευκους' να βρουν ξανά πατήματα, ανάσες και συνεργασίες επιθετικά. Με ρεκόρ 12-6 στην Euroleague, ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση αλλά ξέρει ότι δεν είναι εύκολο να μείνει εκεί αφού ακολουθούν από κοντά οι Μιλάνο, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ. Ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ από αυτό των Πειραιωτών.

Η Μακάμπι από την άλλη είχε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, όμως πλέον μετράει επτά σερί ήττες! Και όπως είναι φυσιολογικό θέλει όσο τίποτε μια σημαντική νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της 8άδας, έστω και ως αουτσάιντερ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άντεξε τους κλυδωνισμούς, απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της 'ομάδας του λαού' και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Πλην του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της Μακάμπι, Καϊρί Τόμας, που ολοκλήρωσε μεν την καραντίνα που επιβάλλεται στο Ισραήλ αλλά εξακολουθεί να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Στην 13η θέση η Μακάμπι με ρεκόρ 7-11 και -19 στο +/- συνολικών πόντων (1397-1416).

Προφανώς και ο Ολυμπιακός δεν θα παρεκκλίνει της φιλοσοφίας του στο Τελ Αβίβ και από την άμυνα θα προσπαθήσει να χτίσει τις βάσεις της επικράτησης. Και μπορεί να το κάνει, βραχυκυκλώνοντας την περιφέρεια της Μακάμπι και ειδικά τον Γουίλμπεκιν. Ωστόσο θα διατηρήσει πιο εύκολα την συγκέντρωση και την διάθεση του στο πίσω μέρος του παρκέ, εφόσον βρει και τις κατάλληλες λύσεις στο μπροστά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το πρώτο βιολί του Ολυμπιακού φέτος στην επίθεση. Σκοράρει κατά μέσο όρο 13.4 πόντους, με έφεση στο τρίποντο (44.2%) και 85.1% στις βολές. Πέραν από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (προσωπική δημιουργία, σουτ μετά από ντρίμπλα, συνέπεια από τα 6.75), ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έχει έξτρα κίνητρο κόντρα στη Μακάμπι. Ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι, δίχως όμως να απολαμβάνει την ελευθερία και την εμπιστοσύνη που βιώνει με τα 'ερυθρόλευκα'.

Ξέρει σαν την παλάμη του χεριού του το γήπεδο και τη νοοτροπία της 'ομάδας του λαού', είναι σε καλή κατάσταση και έχει πράγματα να αποδείξει. Είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει από την αρχή τον Ολυμπιακό, με τη νίκη των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο με χάντικαπ -4,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στη winmasters.

Δύσκολα θα ανοίξει πολύ ο ρυθμός της αναμέτρησης. Με τη συνήθη ενέργεια στην άμυνα και βάζοντας στην εξίσωση τους Σλούκα, Βεζένκοβ και Φαλ, οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν την προοπτική να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Τελ Αβίβ και να κάνουν ένα ακόμη βήμα τετράδας. Η επιλογή 2 ημίχρονο/2 τελικό και under 162.5 συνολικοί πόντοι στο ματςσε απόδοση 2.95 στο Yourbet της winmasters.

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ