ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ροτέισον και αήττητο τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό με 3.40

Ροτέισον και αήττητο τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό με 3.40

Οι 'ερυθρόλευκοι' έβγαλαν αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο Europa League από την Αταλάντα και επικράτησαν 2-0 του ΟΦΗ. Άνοιξαν τη διαφορά τους στην κορυφή στο +13 και συνεχίζουν αήττητοι (19Ν-5Ι-0Η) την πορεία τους προς τον τίτλο.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ματς για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη. Παρέμειναν στην 6η θέση και εντός playoffs, όμως οι 35 βαθμοί δεν τους εξασφαλίζουν τίποτα. Και αυτό γιατί ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ακολουθούν στους 34 και έχουν σαφώς πιο βατό έργο στο φινάλε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει ξανά σε ροτέισον, αντιμετωπίζοντας το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε παίκτες δίχως μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν τίθεται ωστόσο θέμα χαλάρωσης, αφού τα ματς που απομένουν ως το φινάλε θα λειτουργήσουν ως... εξετάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα χρησιμοποιήσει βασικούς, καθώς ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος και η ανάγκη για βαθμούς αδιαπραγμάτευτη.

Με ρεκόρ 10Ν-2Ι-0Η και γκολ 19-4, ο Ολυμπιακός επιβάλλει το παιχνίδι του στο Φάληρο, τη στιγμή που ο Αστέρας προσπαθεί να κρατάει χαμηλά τα ματς εκτός έδρας όπως δείχνει το 3Ν-4Ι-4Η με γκολ 9-10. Η επιλογή 1 & under 3,5 γκολ και over 2,5 κόρνερ για τον Αστέρα, σε απόδοση 3.40 στο MatchCombo της Stoiximan.

** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ