ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έδρα «καμίνι» σε ενισχυμένες αποδόσεις

Έδρα «καμίνι» σε ενισχυμένες αποδόσεις

Η Euroleague μπαίνει πλέον στην πιο καθοριστική της φάση! Τα playoffs ξεκινούν, με ελληνική εκπροσώπηση έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, φιλοδοξεί να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four στο Βελιγράδι. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό, με την τιμή πρόκρισης να κοστολογείται στο 1.30.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Μονεγάσκους στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ (21:00) και ελπίζουν να είναι αυτοί που θα πανηγυρίζουν με την κόρνα της λήξης. Άλλωστε αυτό που λένε όλοι οι προπονητές για μία σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες, είναι ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα! Ο απλός άσος βρίσκεται στο 1.37, ενώ με χάντικαπ 6,5 πόντων ανεβαίνει στο 1.94.

Τα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με τη Μονακό είχαν δύο διαφορετικά πρόσωπα και από ένα νικητή. Στο πρώτο που διεξήχθη στο Φάληρο τον περασμένο Νοέμβριο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πήραν τη νίκη με 86-65. Μία αντίστοιχη εικόνα, αλλά από την… ανάποδη σημειώθηκε στο δεύτερο παιχνίδι. Η Μονακό, με κορυφαίο τον Μάικ Τζέιμς, έφτασε εύκολα στη νίκη (92-72). Και στις δύο περιπτώσεις οι πόντοι ξεπέρασαν τους 150, απόψε το line είναι στους 158,5 με το over στο 1.94 και το under στο 1.87.

Στην προσπάθεια για το 1-0, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το ρυθμό και να φτάσουν όσο πιο εύκολα γίνεται στη νίκη. Άλλωστε στα πλέι οφ δεν παίζουν ρόλο οι διαφορές. Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Ολυμπιακό, σκοράρει με συνέπεια από τα 6.75 και το over 1,5 τρίποντο στο 1.65 μοιάζει προσιτό.

Τέλος, ανάμεσα στις 700+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τις αναμετρήσεις, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων πόντων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (τάπες, ριμπάουντ, ασίστ κ.ά.). Και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν την σειρά, όπως αν θα υπάρξει break, το ακριβές σκορ κ.ά.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ